Ta pričeska je kot nalašč za dame 50 +, ki niso navdušene nad čisto kratkimi pričeskami (nosi jo tudi ta zvezdnica)

25. 10. 2023
Deli
Ta pričeska je kot nalašč za dame 50 +, ki niso navdušene nad čisto kratkimi pričeskami (nosi jo tudi ta zvezdnica) (foto: Profimedia)
Profimedia

Modni trendi vsako sezono narekujejo tudi nove pričeske, a številne se le težko odločijo za drastično spremembo.

V vsakem življenjskem obdobju je pomembno, kako se počutimo in zdravje je vedno na prvem mestu. Običajno za tem pride - videz, in tudi dame, ki so dopolnile abrahama, so rade lepo urejene in vsaj delno v skladu z modnimi trendi. Številne tako sledijo novostim, ki jih vsako leto predstavijo modni oblikovalci, frizerji in make-up strokovnjaki.

Ana Roš zdaj o hčerki in sinu povedala tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli in tukaj je vsa resnica

Pravijo sicer, da bi z leti lasje morali biti krajši, a številne se le stežka poslovijo od daljših las in tudi od barve, ki jim je pri srcu. Dobra novica za ljubiteljice daljših las je ta, da se lahko odločijo za nekakšno "vmesno" rešitev in hkrati poskrbijo, da je njihova pričeska modna. Govorimo o pažu, ki je že nekaj let med priljubljenimi pričeskami, in to ravno zaradi svoje praktičnosti in različnih izvedb oziroma različic.

Plestenjakova bivša je zdaj šokirala s tem priznanjem, številne je pustila odprtih ust

Pri tej pričeski je lahko fru-fru kratek ali dolg (odvisno od oblike obraza), na vratu so lasje lahko krajši, spredaj pa daljši (asimetrični paž), lahko so poravnani ali skodrani, delno (ali pa v celoti) speti ali spuščeni ... Na voljo je veliko različic in spet je vse odvisno od osebnih preferenc. V zadnjem času se je tudi marsikatera zvezdnica, ki je bila včasih dolgolaska, odločila za paža. Nazadnje nas je tako očarala Monica Bellucci - na Instagramu smo našli fotografijo, na kateri nosi prav to pričesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci fan page (@ammiratori_di_monica_bellucci)

Ne vemo sicer, ali gre za lasuljo ali ne, v vsakem primeru pa ji noro dobro pristoji. Morda bo njen primer kakšno damo, ki razmišlja o taki spremembi, vzpodbudil, da si za jesen in zimo omisli nekaj podobnega. Vsekakor razmisleka vredno, kajne?