Trendi Promocijsko sporočilo

Tako svoje lase negujejo zvezdnice

29. 6. 2018
Deli

Odločitev o tem, kako pogosto si umivate lase, je indvidualna. Nekateri si umivajo lase vsak dan, nekateri enkrat tedensko, večina pa vsakih nekaj dni. Umivanje las je podobno umivanju telesa. Voda lahko odstrani večino vidne nečistoče, ne more pa odstraniti vonja in oljnatih slojev. Šampon pomaga odstraniti nečistoče in vonj, ki se nam vpije v lase. Zbrali smo nekaj mnenj superzvezdnic, kako skrbijo za svoje lase in njihova mnenja so ravno tako različna.

Lisa Niven, lepotna urednica revije Vouge pravi, da si lase umiva vsak dan. »Pa čeprav si večer prej s sušilcem naredim pričesko, pa čeprav zjutraj zamujam, pa čeprav sem zjutraj videti dobro – ne morem. Enostavno imam rada občutek popolnoma svežih las. Tudi dan sveži lasje mi niso po volji, morajo biti umiti vsak dan. In še nekaj: ljubim vonj sveže umitih las, enostavno ljubim!«

Igralka Jennifer Aniston je za ABC news dejala, da ima rada z lasmi čim manj dela, kar pomeni, da si jih umije vsak tretji dan.

Igralka Amanda Seyfried je za revijo Peopel Stylewatch povedala, da si umiva lase vsak tretji dan, kar si še pred leti ne bi mogla zamisliti, zdaj pa si pomaga tudi s suhim šamponom.

Televizijska osebnost Kyle Jenner je za New York Times dejala, da si je lase umivala vsak tretji dan, pa so ji povedali, da to ni preveč zdravo za lase, tako da si jih zdaj umiva vsak drugi dan.

Model Gigi Hadid je v zakulisju Tom Ford F/W 15 show priznala, da si po nekaj dni ne umije las, ker upa, da se bodo poravnali. Prav tako meni, da jih ni dobro umivati vsak dan, zato jim da malo »miru«.

Model Cindy Crawford je povedala, da si umiva lase s šamponom dva- do trikrat tedensko.

Občutljivo lasišče zahteva posebno nego

Ne glede na to, kako pogosto si umivamo lase, je izjemno pomembno, da izberemo ustrezno nego za svoje lasišče, še posebej, če je občutljivo. Če imate občutljivo lasišče, vas bo navdušila linija šamponov Eucerin DermoCapillaire, saj izdelki iz te linije obenem negujejo in ohranjajo naravno obrambno sposobnost lasišča. Predstavljamo vam tri izmed šamponov te linije:

  • Eucerin DermoCapillaire 5 % UREA ŠAMPON je bil razvit posebej za suho in srbeče lasišče. Obogaten je z ureo in laktatom – vlažilnima faktorjema, ki naravno nastajata v zdravi koži –, ki suho in srbeče lasišče oskrbita s hranilno nego, ki ju potrebuje.  Ob uporabi skupaj z Eucerin DermoCapillaire UREA TERAPIJO pomiri in ublaži srbečico in izsušenost lasišča, lase pa naredi zdravo sijoče in voljne.
  • Eucerin DermoCapillaire HYPERTOLERANT ŠAMPON je bil razvit posebej za ljudi z zelo občutljivim lasiščem, za otroke in tiste, ki imajo atopijski dermatitis. Njegova izjemno blaga formula zelo nežno očisti lase in lasišče, hkrati pa prepreči izsušitev lasišča in ublaži draženje – tudi če imate zelo razdražljivo ali problematično lasišče. Srbečico pomiri in ublaži že po prvem umivanju las.

Zdrava koža ima pH-vrednost med 4,5 in 5,5, kar pomeni, da je rahlo kisla. Ta naravna kislost ščiti kožo pred škodljivimi bakterijami in drugimi snovmi, zato lahko porušeno ravnovesje – na primer zaradi vročine, mraza, bolezni, kozmetičnih izdelkov ali stresa – povzroči občutljivo lasišče.

  • Eucerin DermoCapillaire pH5 ŠAMPON je posebej namenjen ohranjanju naravne pH-vrednosti kože in učinkovito očisti lase in lasišče, da prepreči izsušitev in draženje. Z las in lasišča odstrani umazanijo, cvetni prah in alergene, lase pa naredi zdravo sijoče, mehke in voljne. Ta šampon lahko mirno uporabljate vsak dan.

  

O podjetju Beiersdorf in blagovni znamki Eucerin

Kot eno od vodilnih mednarodnih podjetij za nego kože smo tesno povezani s potrošniki in jim nudimo privlačne, inovativne izdelke. Našim blagovnim znamkam zaupajo povsod po svetu – tako znamki NIVEA, eni največjih svetovnih znamk za nego kože, kot tudi drugim mednarodno uspešnim blagovnim znamkam, kot so Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 in Hansaplast/Elastoplast. Z več kot 125 leti izkušenj v negi kože in enim od najmodernejših raziskovalnih centrov na svetu je Beiersdorf sinonim za inovativne in visokokakovostne kozmetične izdelke. Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. Njeni izdelki ohranjajo in obnavljajo zdravje kože in vam podarijo zaupanje, da je vaša koža zdrava in sijoča. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje dermatološke standarde.