Tara Zupančič je za bleščice!

Tara Zupančič je za bleščice! (foto: Promocijsko) Promocijsko
20. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

V bleščečem ambientu ljubljanskega bara Shooters so zbranim modnim urednicam, novinarkam in blogerkam predstavili čisto svežo in zelo trendi preobleko legendarnega balzama Labello Original. Omejena serija šestih novih bleščečih preoblek sliši na ime Labello Sparkle in bo na voljo le kratek čas.

Obožujete bleščice in radi sledite zadnjim modnim trendom?

Potem se vsekakor ne boste mogli upreti novi omejeni seriji legendarnega balzama Labello Original, ki je z učinkovito formulo s karitejevim maslom in pantenolom osvojil vse generacije. V predprazničnem času se Labello Original predstavlja v šestih bleščečih preoblekah Labello Sparkle in že navdušuje ljubiteljice mode in kozmetike po vsem svetu, zdaj so na voljo tudi pri nas.

Nova preobleka in posebna embalaža

Prihod trendi bleščečih embalaž balzamov Labello Sparkle so izbrane modne poznavalke pozdravile v središču Ljubljane, kjer je regijska vodja znamke Labello Anita Bogataj Melihen v bleščečem ambientu zbranim predstavila glavne mejnike v zgodovini te priljubljene znamke in najavila novo, težko pričakovano omejeno serijo: «Labello, ki je z nami že 108 let, je od nekdaj rušil mejnike in bil vedno v koraku z modnimi trendi. Zdaj znova predstavlja nekaj izjemnega, izjemno bleščečega, novo omejeno serijo Labello Sparkle. Naj vas bleščice v prazničnih dneh spremljajo na vsakem koraku.»

Nove pa niso le bleščice, je še povedala Anita Bogataj Melihen, temveč tudi posebna embalaža, ki s prostorom za sporočilo na zadnji strani omogoča, da svojo najljubšo barvo balzama Labello Sparkle podarite svojim najdražjim in tudi njim omogočite, da zablestijo.

Labello

Zdaj so bleščice popularne vse leto

Ker je Labello vselej v koraku z zadnjimi trendi, se je ob omejeni izdaji povezal z najbolj priljubljeno hrvaško modno znamko ta hip ELFS. Modni dvojec, katerega zaščitni znak so bleščice, je na dogodku tudi predstavil svoje najbolj blešeče modne kose. «Končno je prišlo obdobje, ko so bleščice priljubljene vse leto, ne samo za božič. Ženske že poleti nosijo bleščeče sandale in superge, bleščice so prišle tudi na ulice, ne le v nočne klube. Vsekakor častijo žensko lepoto, zato nam je sodelovanje z Labello Sparkle pisano na kožo,» je po modni reviji povedal Aleksandar Šekuljica iz modnega dvojca ELFS.

Na prireditvi je blestela tudi voditeljica Tara Zupančič, ki je ob koncu dogodka zbranim zaželela bleščeč preostanek dneva. Vnesite jih tudi vi v svoj vsakdan z balzami Labello Sparkle. Pohitite s svojo kolekcijo, saj bodo na voljo le omejen čas.

Več kot 100 let izkušenj v negi ustnic

Labello sicer sodi med strokovnjake za nego ustnic, ki jim ljudje po vsem svetu najbolj zaupajo. Z več kot 100 leti izkušenj je znamka Labello znana po tem, da suhe in občutljive ustnice naredi gladke in lepe na pogled in otip. Formula s karitejevim maslom in pantenolom pomaga negovati ustnice in jih navlaži za 12 ur. Ta legendarna nega ustnic je popoln vsakodnevni spremljevalec in se prilega v vsak žep ali torbico.

labello