Tara Zupančič: Vedno sem bila precej 'našarjena'

Tara Zupančič: Vedno sem bila precej 'našarjena' (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
Vir: Lady
18. 10. 2016

Voditeljica rubrike POP In v oddaji 24UR na POP TV Tara Zupančič gledalce pred kamero vsakič znova očara s svojim videzom, ki je do dodelan do potankosti. No, medtem ko za njeno javno podobo skrbi hišna stilistka, za podobo za kamero skrbi sama. Tara je ljubiteljica mode in glede na to, da se je vrsto let ukvarjala z manekenstvom, ji prav vsako oblačilo odlično pristaja.

"Zase sicer pravim, da nisem neki modni 'frik'. Imam jo rada, ker je lepa in ker nam omogoča izražanje in raznolikost. Nikoli ne nosim trenda, ki mi ne pristaja, nosim tisto, kar čutim, da me določa," nam je zaupala Tara, ki na vprašanje, kakšen videz trenutno 'nosi', odgovarja, da takega, ki je podoben indijanskemu šik rokenrolu. To pomeni kombinacijo resic in usnja ter azteških vzorcev in perja.

"Stilskega vzornika pa nimam. Iz vseh vetrov pobiram navdihe, se mi zdi, da tako najbolje sestavim svoj stil. Morda je moj stil neka mešanica stila manekenke Care Delevigne in igralke Blake Lively," je povedala Tara, ki prizna, da je včasih tudi zgrešila z izborom oblačil.

"Zagotovo sem kdaj oblekla kaj, kar ni bilo odraz moje osebnosti, ampak bolj zaradi priložnosti. In posledično sem se počutila slabo v teh oblačilih. Naučila sem se, da ne glede na to, kakšna je priložnost, se moraš obleči tako, kot čutiš. V nasprotnem primeru se lahko počutiš prav neumno," je povedala 28-letnica.

Nerodna najstniška leta

Kot vsaka najstnica je tudi Tara imela obdobje, ko se je iskala in modno eksperimentirala. "Imela sem različna obdobja. Vedno sem bila precej 'našarjena'. Punk, rock, strgane hlače in bulerji, to me je najdlje držalo. Pa tudi hlače na zvonec z raznimi pisanimi rožami. Da o frizuri in vseh dodatkih niti ne govorim," je v smehu razložila mlada Gorenjka, ki svoje lepe in goste dolge lase danes najraje nosi spuščene in rahlo valovite, kakršne ji je podarila mati narava. Tudi pri ličenju se drži reka, da je manj več, zato jo največkrat lahko vidimo naravno naličeno, ob določenih priložnostih z dodatkom eyelinerja.

Lepotička se zaveda, da je pred kamero zelo pomembno tudi, v kakšni fizični formi si, zato skrbi tudi za svoj vitki stas. "Moram priznati, da jem kar vse in precej raznoliko. Ko začutim, da sem s čim pretiravala, to omejim. Poslušam svoje telo in to mi zaenkrat najbolje služi. Gibam se najraje v naravi, imam svoj hribček, kamor redno zahajam. Ko imam več časa, pa zelo rada jezdim konje," je povedala.

Tekst: Barbara Majič