Težko pričakovani copati adidas NMD zavzeli tudi naše ulice

19. 3. 2016

Vpadljiva modna silhueta in tehnična izpopolnjenost sta postavili copate adidas NMD na mesto najbolj iskanih ter zaželenih modelov letošnjega leta. Vse, ki prisegajo na urbane modne zapovedi, bo navdušila novica, da so copati v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že na voljo tudi pri nas.

Copati NMD predstavljajo najbolj avanturistične copate doslej.
Nad novimi copati je navdušen tudi raper Zlatko.

V letošnje leto je adidas vstopil s povsem novo silhueto copat NMD, na katero priljubljena blagovna znamka stavi pri oblikovanju obutve v prihodnje.

Copati NMD so namenjeni privržencem ulične mode, ki so neprestano vpeti v urbano življenje in raziskujejo mestno dogajanje. Slednjim so adidasovi oblikovalci želeli ponuditi copat, ki bo zmogljiv za dinamičen življenjski stil, hkrati pa stilsko dovršen. Pri tem so temeljili na bogati zgodovini adidasovih inovacij in ustvarili copat, ki izstopa zaradi nepremagljivega dizajna ter najnaprednejših tehnologij. Vsi modeli NMD so namreč opremljeni z revolucionarnima BOOST™ in Primeknit tehnologijama, ki zagotavljata popolno udobje in vzdržljivost za brezkompromisno mestno življenje.

Za lahkoten korak urbanih nomadov

Za prve spomladanske dni je adidas Originals predstavil modele NMD copat v novih barvnih niansah, ki poskrbijo za brezmejne modne kombinacij. Največ pozornosti svetovne modne elite je med novimi stvaritvami pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni paleti, ki v svoji ikonični strukturi pogumno povezuje različne oblike, robove in materiale ter odraža adidasov sodoben pristop k oblikovanju.

Najnovejši model je opremljen z novodobno konstrukcijo zgornjega dela za dodatno mero stabilnosti, podplat copata pa je izdelan iz vzdržljive in odzivne BOOST™ pene, ki je odporna na udarce. Najnovejši model je tako ustvarjen za lahkoten korak urbanih nomadov, ki so v najbolj avanturističnih copatih doslej pripravljeni za nepozabne dogodivščine mestnega vrveža.

copati

Copati NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.