Tina Gaber ta konec tedna zopet sijala v javnosti (tudi tokrat je spremljala svojega Roberta Goloba)

17. 9. 2023
Deli
Tina Gaber ta konec tedna zopet sijala v javnosti (tudi tokrat je spremljala svojega Roberta Goloba) (foto: BOBO)
BOBO

 O, uau! Poglejte, kakšno obleko je Tina izbrala to pot … Se tudi vam zdi, da ji nevtralni toni oblačil zelo pristojijo?

Minuli petek je šport združil in navdihnil številne. "Plemenita gesta nogometnih zvezdnikov, ki v Stožicah igrajo za dober namen, nas je povezala v pomoči sočloveku. V podporo vsem, ki so v nedavnih poplavah utrpeli škodo," sta na socialnih omrežjih po petkovi nogometni tekmi, ki se je odvila v Stožicah in na kateri so za dober namen zaigrale največje zvezde svetovnega nogometa, zapisala predsednik vlade, Robert Golob, in njegova partnerica, Tina Gaber.

"Velika zahvala igralcem in pobudniku dobrodelne tekme Aleksandru Čeferinu za spodbujanje solidarnosti. In če zaključim v športnem žargonu: naša srca bijejo za Slovenijo," sta še zapisala ob albumu krasnih fotografij, na katerih se pojavljata skupaj z znanimi Slovenci, kot so predsednica države Nataša Pirc Musar, poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan, slovenski odvetnik in nogometni funkcionar Aleksander Čeferin in drugi. 

Več utrinkov najdete v spodnji insta objavi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Tina nas je tudi tokrat navdušila s svojo modno opravo. Tokrat se je odločila za pleteno obleko peščene barve, ki jo je opasala z belim pasom, s katerim je svoje modne kombinacije že popestrila tudi v preteklosti.  

Tina je tudi tokrat ob Robertu Golobu in v družbih znanih slovenskih obrazov in politikov delovala sproščeno. Ste to opazili tudi vi? 

Preberite še: Miša Molk takole uživa v pokoju in tole zdaj dela, mnogi ji zares zavidajo

Bonus video: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave