Tjaša Kokalj: Na prijateljičin poročni dan si želi biti nekaj posebnega

Tjaša Kokalj: Na prijateljičin poročni dan si želi biti nekaj posebnega (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
9. 5. 2017

Nekdanjo miss Universe Tjašo Kokalj Jerala čaka junija poroka na pravljičnem gradu Štanjel. Seveda ne njena, kajti visokorasla lepotica je večno zvestobo svojemu Klemnu prisegla pred dvema letoma na posestvu Galerije Repanšek.

Tokrat se bo znašla v vlogi družice ene od najboljših prijateljic, oblikovalke nakita Katje Koselj, ki se bo poročila z dolgoletnim partnerjem Rokom Koritnikom.

Tjaša, ki živi in diha za modo, se je že posvetila iskanju popolne obleke, v čemer neizmerno uživa. "Katja je moderna in 'skulirana' nevesta, zato družic ni preveč omejila. To se mi zdi zelo lepo od nje kot neveste, kajti vemo, da so neveste zelo zahtevne glede vsega, tudi podobe družic.

In ravno obleke teh so velikokrat označene za grde," pove Tjaša in doda, da ne bodo vse družice enako oblečene.

Lepa plavolaska se nagiba k dolgi obleki v pudrasto rožnatem odtenku, ki bo imela romantično noto. "Večinoma gledam obleke po spletu, npr. na Asos.com, ampak se mi kar vse zdijo premalo posebne za Katjo, njeno poroko in mene kot družico, zato si bom obleko najverjetneje dala delati pri oblikovalki Maji Štamol," je še dejala Tjaša.

Barbara Majič

Priporočamo