Tla, čista kot solza

Tla, čista kot solza (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
12. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Kaj porečete, da bi, tik preden pridejo gostje, na hitro posesali prav vse drobtine in tudi najmanjšo mačjo dlako s tal ali sedežne garniture? 

Sliši se prelepo, da bi bilo res, kajne? No, danes je vaš srečni dan, saj vam Philips predstavlja sesalnike brez vrečke, s katerimi lahko posesate vsako še tako majhno smet.

Philips sesalniki brez vrečke so vedno pri roki za bliskovito hitro čiščenje vsake umazanije. Zdaj lahko namesto pospravljanja dodaten čas porabite za stvari, ki so vam zares v veselje!

Zahtevajte več od svojega sesalnika! 

Philips PowerPro Ultimate je zmogljivi ciklonski sistem dvignil na še višjo raven za izjemno in še bolj enostavno čiščenje trdih tal ter globinsko čiščenje preprog, ki krasijo vaš dom. Sesalec odlikujejo luči, ki so namenjene osvetljavi tal zato, da odkrivajo skriti prah. Ko pa potrebujete premor, se sesalnik izklopi sam in vas počaka, da si oddahnete. Pravi mali kavalir!

Predstavljamo vam tehnologijo PowerCyclone, s katero je prah nemudoma ločen od zraka, moč sesanja pa je visoka še dalj časa. Optimalne ciklonske komore pomagajo zmanjševati zračni upor, kar zagotavlja najučinkovitejšo pretvorbo vhodne moči v moč sesanja. Posledično se izboljša tudi zračni tok, kar pomeni visoko zmogljivost in še posebno učinkovito čiščenje.

Vse za preprosto in higienično odstranjevanje prahu v enem aparatu. Ali besede preprosto in odstranjevanje prahu sploh spadajo v isto poved? S Philipsovimi ciklonskimi sesalniki že! Nova inovativna tehnologija NanoClean namreč odpravlja vse prašne meglice. Prah enostavno pade na dno posode za prah in se ne drži stranic. Ko pa je čas, da jo izpraznite, prah in umazanija enostavno in čisto zdrsneta ven. Na stranskem delu posode za prah se namreč nahaja prav poseben dulec, ki omogoča enostavno in nadzorovano praznjenje brez kakršnegakoli raztresanja umazanije in prahu.

Tisoč in ena funkcija

Ciklonske sesalce odlikuje tisoč in ena funkcija. Prva, ki je zagotovo vredna omembe, je inteligentna funkcija vklopa in izklopa, ki samodejno vklopi sesalnik, ko je v uporabi in ga izklopi, kadar ni. Toliko o varčevanju z elektriko, kajne? Ali ste že kdaj slišali za ročaj z daljinskim upravljalnikom? No, z ergonomskim daljinskim upravljalnikom lahko nastavitve moči vašega sesalnika prilagajate kar na ročaju. Poslovite se od sklanjanja in bolečin v hrbtu.

Philipsov sesalnik je opremljen z dodatnimi pripomočki za čiščenje mačjih in pasjih dlak. Tako se boste lahko z vašimi kosmatinci večkrat crkljali na kavču, ne da bi vas skrbelo, kako boste vse to počistili. Philipsov filtrirni sistem zajame kar 99.9 % drobnega prahu, vključno s cvetnim prahom, dlakami hišnih ljubljenčkov in pršicami. Če pa vam največ preglavic dela umazanija na preprogah, vam predstavljamo vašega odrešitelja. Nastavek CarpetClean! Ta temeljito očisti še tako trdovratne preproge.

Ob nakupu sesalnika brez vrečke znamke Philips lahko ob registraciji na spletni strani izkoristite dodatna 3 leta garancije. S tem boste standardno 2-letno garancijo podaljšali na kar 5 brezskrbnih let. Je sploh lahko še lepše?

Priporočamo