To je HOFERjeva potujoča posvetovalnica

Petra Štrukelj, vodja HR HOFER, prim. dr. Gabrijela Petrič Grabnar, dr. Tanja Španić, predsednica združenja Europa Donna Slovenija (foto: promocijski material) promocijski material
14. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

»HOFERjeva potujoča posvetovalnica je namenjena našim sodelavkam in sodelavcem, z njo pa smo naredili korak naprej od samega osveščanja in ponudili tudi konkretno rešitev. Ko pride do lastnega zdravja hitro najdemo izgovore, zakaj nimamo časa, mi pa smo zdravnika tako pripeljali kar v neposredno bližino dela,« razlaga Petra Štrukelj, vodja HR pri podjetju HOFER, kjer svoje sodelavce in javnost aktivno osveščajo o raku dojk in raku prostate.

V sodelovanju s slovenskim združenjem Europa Donna so zasnovali potujočo posvetovalnico SKUPAJ.ZDRAVI., s katero v oktobru in novembru obiskujejo trgovine HOFER po Sloveniji ter sodelavcem omogočajo informacije o zdravem življenju, preventivi ter zgodnjem odkrivanju raka dojk in raka prostate.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri