Trendi Promocijsko sporočilo

To je izziv, ki bo še pred poletjem oblikoval vašo zadnjico

22. 4. 2024
Deli
To je izziv, ki bo še pred poletjem oblikoval vašo zadnjico (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Poletje je tik pred vrati, vi pa kljub redni aktivnosti še vedno niste zadovoljni z obliko svojega telesa, predvsem zadnjico? Bi radi na plažo odšli ponosni na svoj videz in obenem tudi v dobri formi? Potem sledite našemu tokratnemu predlogu res učinkovite vadbe! 

Ta hitro učinkovit vadbeni način je še posebno primeren za vas, če radi vadite v udobju svojega doma, vendar obenem potrebujete dobro podporo in motivacijo trenerja ter občutek, da v tem niste sami. Zadnjico in celotno telo boste namreč oblikovali povezani z isto mislečimi ženskami z vsega sveta, medtem ko vas bo na poti k rezultatom strokovno vodila svetovno znana slovenska licencirana kondicijska trenerka.

Ste že uganili, o kom govorimo? 😉

Govorimo o ''world sport famous fitness trainer'' Vidi Macura Maglica, kot so jo v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji. Vido verjetno pozna že vsakdo, ki da kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Če je še ne poznate, pa z vami delimo nekaj prepričljivih informacij, zakaj se ponaša s tem laskavim nazivom.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Letos bo Vida tako tudi glavni mednarodni predstavnik Rimini Wellnessa, kjer bo odvodila dva treninga. Na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji, ki je gostil ogromno obiskovalcev, pa je bila Vida ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Kot smo že omenili, so jo poimenovali ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

Vidina aplikacija Extreme Training® je torej osvojila svet, in to ne brez razloga, saj prinaša rezultate, ki si jih v ogledalu na svojem telesu želi videti vsaka ženska. Zato vam toplo priporočamo, da sprejmete novi izziv v aplikaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Na Vidini svetovno znani slovenski aplikaciji Extreme Training® smo namreč odkrili nov izziv ABS & BOOTY Challenge, ki štarta 1. maja in s katerim boste lahko v najkrajšem možnem času oblikovali zadnjico in trebuh še pred prvim odhodom na plažo. Vadba je zelo učinkovita tudi zato, ker se izvaja z vadbenimi elastikami, ki veliko pripomorejo k hitremu oblikovanju mišic in izgubi maščobe na teh dveh predelih. Vidne rezultate lahko pričakujete že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. V mislih imejte dejstvo, da je Vida do sanjske postave pomagala že več kot 30 tisoč ženskam.

Vida Macura Maglica

Preden vas dokončno povabimo, da se 1. maja pridružite izzivu, ki ga bo prav gotovo sprejelo ogromno žensk po vsem svetu, naj vam na kratko predstavimo argumente, zakaj prav ta izziv. Poleg tega, seveda, da ga boste izvajali v družbi isto mislečih žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke.

Trenirajte ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta!

Prednosti izziva ABS & BOOTY Challenge:

• 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
• Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
• Viden rezultat že v samo 2 tednih. K rezultatu veliko pripomorejo tudi vadbene elastike, vsestranski vadbeni pripomoček, ki lahko bistveno dvigne nivo vadbe doma.
• Spremljanje lastnega osebnega napredka.
• Trenirate z ženskami z vsega sveta.
• Pridobite fit telo s poudarkom na zadnjici in trebuhu.

Izziv vam je na voljo po -50 % nižji ceni, in sicer za 9,99 evra namesto za 19,99 evra.

Na Extreme Training® pa si lahko zagotovite tudi svoj paket vadbenih elastik po polovični ceni! Paket vsebuje 3 vadbene elastike z različno težavnostjo: basic, medium in advanced.

Pssst! Poleg tega pa akcija ne velja samo za elastike, temveč lahko trenutno v spletni trgovini prav vse kupite s 50-odstotnim popustom, torej tudi vse druge vadbene pripomočke, kakovostna vadbena oblačila in prehranske dodatke. Res je, ker Vida verjame, da si naše telo vedno zasluži le najboljše, je svoje znanje, izkušnje in prepričanja usmerila tudi na področje prehranskih dodatkov, ki so v njeni trgovini tako vrhunski, učinkoviti in povrhu še okusni. Gre za premium prehranske dodatke tako po sestavinah in okusu kot tudi po embalaži. 

Vse to so razlogi, da res ne oklevate več, si naložite aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (1. 5.) začnete svojo pot do res lepe zadnjice in trebuha ter zdravega telesa!