TO so hlače, v kateri bodo vaše noge videti daljše in lepše, nosijo jih te znane dame

12. 12. 2021
Deli
TO so hlače,  v kateri bodo vaše noge videti daljše in lepše, nosijo jih te znane dame (foto: Profimedia)
Profimedia

Od slavnih zvezdnic do same kraljice tega sloga Victorie Beckham, najboljši videzi hlač z razporkom. Njihova skrivnost? Nosite jih samo s petami.

Elegantne hlače z razporkom na hlačnicah se nosijo samo s petami: odkrijte najboljše videze slavnih in vplivnih osebnosti.

Če bi v tem trenutku odprli enega od vaših predalnikov omare, bi zagotovo našli široke, mehke in zakaj ne, tudi hlače s prerezanimi hlačnicami. Edina dovoljena, bolj privržena črta je črta bootcuta, ki je v vseh pogledih simptom preporoda 2000.  Hlače so odličen način, da optično podaljšajo naše noge in jih naredijo bolj vitke in elegantne.

Temu načelu sledi tudi Victoria Beckham, ki dobro ve, kako nepogrešljiv kos so hlače z razporkom. Celo tako jih obožuje, da so postale obvezen predmet v njeni garderobi. Hlače imajo šik, očarljiv videz in ne potrebujejo veliko, da zasijejo v vsej svoji meri. Dovolj je, da za zgornji del oblečete preprosto, a elegantno srajco in vaš stajling bo popoln dovršen. 

Nekdanja članica skupine Spice girls vedno izbere elegantne hlače, za katere je značilen visok pas in, če je le mogoče, s sredinsko gubo, ki poudari silhueto. Tokrat je za svoj stajling izbrala črnino, vendar nam pogosto rada ponudi tudi bolj dinamične barvne sheme. Njena skrivnost je ravno v izbiri ujemajočih se čevljev, torej vseh modelov z vrtoglavimi visokimi petami, skritimi pod robom, ki se dotika asfalta.

Igralka Kate Bosworth je tokrat izbrala drugačen videz in popolno barvno nasprotje modne ikone Victorie Beckham. Izbrala je kostim, v paru z razrezanimi hlačnicamki in v kombinaciji s parom čevljev s platformo.

Ta majhen pregled, ki prikazuje popolno modno kombinacijo elegantnih hlač in čevlji s petami, se konča z analizo dveh spektakularnih videzov: Izabel Goulart, ki se je odločila za hlače okrašene s perjem in z njimi krasila rdečo preprogo filmskega festivala v Cannesu. Kaia Gerber pa se je odločila črno satenasti vzorec, ki se korak za korakom odpira v velikem volumnu. 

So vas te elegantni stili zvezdnic navdušili, potem si oglejte še nekaj utrinkov teh priljubljenih hlač na modnih navdušenkah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ