To so kosi, ki to jesen na prostem obračajo glave in vas obenem grejejo

To so kosi, ki to jesen na prostem obračajo glave in vas obenem grejejo (foto: PROMO) PROMO
23. 10. 2020 | Promocijsko sporočilo

Če ste med tistimi, ki prisegate na mehko udobje in obenem obožujete lepe stvari, se zaglejte v to kolekcijo.

Kolekcijo Comma, ki je namenjena hladnim dnem na prostem, sestavljajo prav taki kosi – jakne, bunde in plašči, oblikovani za popolno udobje ter hkrati tako, da naredijo pravi modni vtis.

Tako lepo vpadljivo

Barvno paleto so v Commi to jesen poživili ciklamno rožnata in vsi rdeči odtenki, ki odlično dopolnjujejo stajlinge v kamelji in črni barvi. Barve so se naselile tudi na plašče in bunde. Ko se po ulici sprehodite v takšnem kosu, preprosto ne morete računati na to, da boste ostali neopazni.

 

Klasično

Privoščite si tisto pravo klasiko. Pričara vam jo usnjena jakna, ki je v zadnjih letih postala obvezni kos in jo kombinirajte elegantno, ali pa na primer kot plašč dolga bunda v temno modri, ki učinkuje drugače od črne – prav tako prinaša vtis klasične umirjenosti, a hkrati dodaja posebno trendno vrednost. 

Ali zares zapeljivo

Če želite doseči tisti 'nevarno' zapeljivi učinek na ulici, združite črno in rdečo. Nedvomno boste obračali glave, saj je to kombinacija, ki jemlje dih. Sploh če je v videz vpleteno usnje. Pazite le, da ne boste pretiravali z močjo obeh barv – ena naj prevladuje, druga jo le dopolnjuje.

Značke: comma

Priporočamo