Trendovski nočni nakupi v Cityparku

Trendovski nočni nakupi v Cityparku (foto: profimedia) profimedia
21. 4. 2016 | Promocijsko sporočilo

Z višjimi temperaturami in lepim vremenom se počasi, a vztrajno bližamo poletju. To pa s seboj prinese seveda tudi menjavo garderobe.

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bodo jutri, 22. aprila, obiskovalce razveselili z nočnim nakupovanjem »Late night shopping«. Od 20. do 24. ure bodo na voljo posebni popusti na najrazličnejše trendovske modne obleke, kot so bomber jakne, dolge obleke, prosojne srajce, hlače in krila z visokim pasom, najrazličnejša oblačila z naborki in navdihom iz 90. let.

Vsi nakupovalci bodo lahko sodelovali v posebni nagradni igri. Citypark bo namreč nekaj srečnežem omogočil povračilo nakupa, ki so ga opravili na ta večer, v skupni vrednosti 1.500 evrov.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo