Top namig: Tudi v najbolj intimnem prostoru imejte svoj stil!

1. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Marsikomu med nami ne ugajajo preveč kemične dišave, ki jih pušča za sabo večina parfumiranih čistil za stranišče. Pa tudi njihovemu dizajnu se do zdaj ni nihče dovolj posvetil ... Do zdaj! 

Lahko rečemo, da se je z WC NET začela nova era čiščenja stranišč. Ta temelji na prefinjenih dišavah z ekstrakti parfumov v mikro kristalih in nam v najbolj intimnem prostoru ponuja povsem drugačno dišeče doživetje.

To dišavno izkušnjo boste lahko doživeli z novim vonjem čistila za WC-školjko iz družine Gel Crystal – to je vonjem po citrusih, Citrus Fresh. Ta se je pridružil že dobro sprejetima vonjema Pink Flowers in Blue Fresh, prinaša pa čisto svojo svežino. Medtem ko gel popolnoma očisti WC-školjko, njegova biserna tekstura z ekstrakti parfumov v mikro kristalih razprši intenzivne in prefinjene vonje, ki naš toaletni prostor napolnijo s prijetnostjo in svežino citrusov. Višja viskoznost čistila poskrbi tudi za boljši oprijem in odstranjevanje umazanije, vse skupaj pa v kopalnici vzbudi pravi občutek SPA-ja oziroma prostora, kjer se lahko sprostimo in napolnimo s pozitivno energijo.

Na privlačnih dišavnih notah so zasnovane tudi nove obešanke WC NET Style. Z obešankami Pink Flowers, Blue Fresh in Green Exotic higiena dobesedno pridobi stil! Zanje namreč lahko rečemo, da imajo pravo dekorativno vrednost, saj so se posvetili njihovemu videzu in jih oblikovali tako, da v toaletne prostore vnašajo pridih pravega stila. Inovativna košarica z modernim in elegantnim dizajnom ter cvetlično dekoracijo tako opremi vaš WC, ob tem pa seveda zagotavlja popolno čistočo, ki je vidna od prvega do zadnjega dne. Posebna tehnologija obešanke s skritim milom zagotavlja obilno super čistilno peno z aktivnim kisikom, popolno globinsko čistočo in prijeten vonj, ki se sprošča konstantno in prijetno ovije celoten toaletni prostor oziroma kopalnico.

Dodane prednosti obešanke WC NET Style:

√ Dekorira WC in skrije porabljeno milo.

√ Super čistilna pena, ki traja do 300 splakovanj, zagotavlja globinsko čistočo.

√ Kontinuiran parfum poskrbi, da se vonj sprošča konstantno in prijetno osveži tako WC kot celotni prostor.

Nagradna igra je zaključena. Srečni nagrajenci in prejemniki obeskov s kristali so: Sonja L., Tamara D., Ivan K., Martina O., Ksenija Č., Urša B., Sonja D., Klara K., Evelina M., Angelina G.
Glavno nagrado pa prejme: Biljana Ć.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri