Uff, neverjetno: 700 evrov za spodnjo majico?! Ja, ustvaril jo je TA modni brand in je že RAZPRODANA!

Uff, neverjetno: 700 evrov za spodnjo majico?! Ja, ustvaril jo je TA modni brand in je že RAZPRODANA! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2022

No, to pa je RES vrtoglava cena, a očino so jo številni pripravljeni plačati. In TU je razlog, zakaj je tako.

Modna hiša Prada ima številne ljubitelje, saj marsikdo prisega na to blagovno znamko. Zato dejstvo, da je njihova različica "navadne" bele spodnje majice razprodana kljub njeni zasoljeni ceni.

Urška Čepin nekoč noro popularna, zdaj pa doživlja najbolj temno obdobje svojega življenja

Oblikovalski duo Miuccia Prada in Raf Simons že nekaj let stojita za priljubljeno modno znamko, ki je pred kratkim predstavila zelo osnovni kos. Ta je med modnimi navdušenkami takoj požel veliko pozornosti.

Prada je namreč v modo vrnila navadno belo spodnjo majico, ki je tipično moškega videza, a z zelo ženstvenim zasukom. Na njej je namreč kovinska ploščica z napisom Prada, ki se nahaja na dekolteju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Terlutter (@lenaterlutter)

A cena tega kosa je za marsikoga vrtoglava - za majico je treba odšteti kar 700 evrov, medtem ko na strani Farfetch majica v številki 44 stane kar 1.300 evrov! Marsikdo bi rekel, da je to čista norost, a pri Pradi si že manejo roke - kljub neverjetno visoki ceni se zdi, da je bil dizajn pravi zadetek, saj je spodnja majica v številnih velikostih že razprodana.

Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta zdaj videti takole, njuna mama je poslala jasno sporočilo!

Kot poročajo tuji mediji, so nad kosom predvsem navdušene vplivnice, ki jim je všeč, da je na majici Pradin logotip. Nekaterim se zdi ta poteza modnega branda odlična poslovna poteza, drugi spet kritizirajo predvsem ceno. No, na koncu koncev pa je tako, da se vsak za nakup odloči sam, kajne?