Ula Furlan se od poletja poslavlja v srajčki, ki jo boste zagotovo hotele imeti v omari

Ula Furlan se od poletja poslavlja v srajčki, ki jo boste zagotovo hotele imeti v omari (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
16. 9. 2020

Voditeljica, kolumnistka in igralka Ula Furlan res zna izbrati kose oblačil, ki ji izjemno lepo pristojijo.

Ula je velika ljubiteljica poletja in toplega vremena, prav tako nima nobenih težav, ko si je treba obleči kopalke, saj je vitka, njena postava pa je čvrsta in izklesana. Vreme, ki smo ga deležni v zadnjih dneh, ni še povsem jesensko, saj se čez dan kar lepo ogreje. Ja, blagoslov indijanskega poletja je nekaj, kar je Uli zelo pri srcu.

To je tudi dokazala s svojim zapisom ob nadvse lepi fotografiji: "Wear a smile, hug the sun, love yourself,.. pa to. Pa polupčki te božanske indian summer dni. Pa fine ljudi."

Poleg zapisa je marsikomu padla v oči srajčka, ki jo na sliki nosi ta lepotica. Gre za srajco v ciklamni barvi z napihnjenimi rokavčki, ki so pravi modni hit, kar Ula dobro ve. Pa tudi barva, ki jo je izbrala, ji nadvse pristoji. Očitno je zelo priljubljena, saj smo v poletni sezoni lahko marsikatero lepotico občudovali v oblačilih ciklamne barve. Ni dvoma: srajčke takih krojev in ciklamno barvo bomo še srečevali na slovenskih ulicah, saj se ji modne ozaveščenke ne bodo hotele izogniti.

Priporočamo