Ula Furlan v jesenskem kosu, ki ga bo v omari želela imeti marsikatera ljubiteljica mode

Ula Furlan v jesenskem kosu, ki ga bo v omari želela imeti marsikatera ljubiteljica mode (foto: Crocsi Press) Crocsi Press
22. 9. 2020

Čeprav se po slovenskih dolinah in kotlinah plazi megla in listje že počasi pada na tla, je čez dan še toplo, kot da se poletje ne bi hotelo povsem posloviti.

To se vidi tudi na slovenskih ulicah, kjer modne ozaveščenke nosijo "vmesne" kose, za katerimi se obračajo glave. Med takimi damami je vsekakor Ula Furlan, ki zna izbrati oblačila, za katera se zdi, da so večni.

Tokrat je razveselila v čudoviti maksi črtasti obleki, v kateri je zelo atraktivna. Opečnato oranžna osnova lepo pristoji Ulini polti, kroj pa je tako hvaležen, da si tako obleko lahko privoščijo tudi ženske, ki nimajo tako izklesane in vitke postave kot Ula.

Nam se prikupna voditeljica, igralka in kolumnistka na tej sliki zdi izjemno podobna svoji mami Miši v mladih letih. Sicer pa sta obe postavni, rjavolasi in izžarevata posebno karizmo, ki še posebej pride do izraza pred televizijskimi kamerami in fotografskimi aparati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ostane pest spoznanj in prgišče sanj”.. 🤍

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on