V 10 dneh do bolj čvrste in prožne kože tako, kot to svetuje Sabine Schulz

V 10 dneh do bolj čvrste in prožne kože tako, kot to svetuje Sabine Schulz (foto: Nivea Promo) Nivea Promo
12. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

»Naša izboljšana formula NIVEA Q10 losjona in mleka za telo za čvrsto kožo zdaj učvrsti kožo in izboljša njeno prožnost že v samo desetih dneh!«

V nadaljevanju povzemamo pogovor s Sabine Schulz, vodjo laboratorija za razvoj izdelkov NIVEA Body, Beiersdorf.

Novi formuli NIVEA Q10 mleka in losjona za telo za čvrsto kožo zdaj vsebujeta vitamin C. Kakšne so koristi?

Vitamin C, znan tudi kot askorbinska kislina, je eden od najučinkovitejših antioksidantov. Odpravlja proste radikale in ščiti celice pred oksidativnim stresom. Kombinacija vitamina C in koencima Q10 ima še močnejši učinek.

Katere učinke ponuja koencim Q10?

Koencim Q10, ki je naravno prisoten v naši koži, zagotavlja energijo in je antioksidant, zato ima ključno vlogo v celičnem metabolizmu. Tako kot vitamin C odpravlja proste radikale in ščiti kožo. Žal se količina koencima Q10 v koži z leti zmanjšuje. Nova NIVEA Q10 mleko za telo za čvrsto kožo in NIVEA Q10 losjon za telo za čvrsto kožo učvrstita kožo in izboljšata njeno prožnost v samo desetih dneh.

Legendarni prosti radikali – vsi smo že slišali zanje. Toda, kako natanko nam škodujejo?

Proste radikale najdemo v okolju v obliki UV-svetlobe in onesnaženosti zraka. Napadejo celične membrane, zato celice ne morejo več delovati pravilno. To povzroči prezgodnje staranje in poškodbe kože. Priporočeni način za zaščito kože: antioksidanti!

Vitamini pogosto izgubijo svojo učinkovitost, če so preveč izpostavljeni svetlobi. Kako ste poskrbeli, da bi pozitivni učinek ostal enak, dokler ne izpraznimo plastenke?

Pri novih NIVEA Q10 mleku za telo za čvrsto kožo in NIVEA Q10 losjonu za telo za čvrsto kožo smo uporabili stabiliziran vitamin C. V bistvu gre za stabilen derivat vitamina C, ki na svetlobi ne oksidira in ne spremeni barve. Zaščitna embalaža ali poseben nanos nista potrebna, kar pomeni, da sta izdelka popolna za vsakodnevno uporabo – tudi, ko ste na tesnem s časom.

NIVEA je predstavila tudi Q10 losjon za čvrste noge. Zakaj naj bi namesto običajnega losjona uporabili losjon, ki je posebej namenjen nogam?

Novi NIVEA Q10 losjon za čvrste noge zagotavlja učinke uveljavljene formule Q10, ki kožo učvrsti v desetih dneh. Obenem vsebuje tudi hladilni mentol, ki nudi osvežujoč občutek. To je prijetna lastnost za ženske, ki imajo težke in utrujene noge.

Kako lahko preprečimo utrujene noge?

NIVEA Q10 losjon za čvrste noge za normalno kožo poskrbi, da ste samozavestni glede svojih nog. Za najboljši rezultat si vzemite čas in losjon temeljito vmasirajte v kožo – po celotni nogi. Pritisk prstov spodbudi krvni in limfni obtok. Vaše noge bodo spet sveže. Težke noge lahko preprečite tudi tako, da ne nosite oprijetih oblačil, kot so nogavice ali hlače. Material se močno oprime kože in upočasni krvni obtok.

Sabine Schulz priporoča!

Novosti iz NIVEA Body linije:

  • NIVEA Q10 losjon za čvrsto kožo za normalno kožo

NIVEA Q10 losjon za telo za čvrsto kožo zdaj z vitaminom C. Izboljšana formula z močnima prožnost že v desetih dneh. Losjon, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

  • NIVEA Q10 mleko za telo za čvrsto kožo za suho kožo

NIVEA Q10 mleko za telo za čvrsto kožo zdaj z vitaminom C. Izboljšana formula z močnima antioksidantoma koencimom Q10 in vitaminom C opazno učvrsti kožo in izboljša njeno prožnost že v desetih dneh. Hranljivo mleko, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

  • NOVO: NIVEA Q10 losjon za čvrste in spočite noge

Nova formula je obogatena s koencimom Q10 in hladilnim mentolom za takojšen občutek svežih nog in opazno učvrstitev kože že v desetih dneh. – Losjon, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

 

Podjetje Beiersdorf AG je vodilni ponudnik inovativnih, visokokakovostnih izdelkov za nego kože in ima več kot 130 let izkušenj v tem tržnem segmentu. Podjetje s sedežem v Hamburgu zaposluje okrog 18.000 ljudi po vsem svetu in je uvrščeno na nemško borzo DAX. Beiersdorf je v proračunskem letu 2016 s prodajo ustvaril 6,8 milijarde evrov. NIVEA, vodilna blagovna znamka za nego kože na svetu*, je temelj portfelja podjetja, ki vključuje tudi blagovne znamke, kot so Eucerin, La Prairie, Labello in Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorfova podružnica tesa SE je vodilni proizvajalec samolepilnih izdelkov in sistemskih rešitev za industrijo, obrtnike in potrošnike na svetu.

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime krovne blagovne znamke v kategorijah nege telesa, nege obraza in nege rok; po vrednosti maloprodaje v letu 2017.