V Europarku navdušili tako modni trendi kot talentirani Isaac Palma

13. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Sveži modni trendi, ki nas bodo navduševali v toplejših mesecih, so v petek, 10.3., zaveli na veliki Europarkovi pomladni modni reviji, ko so se po modni brvi sprehodili številni znani manekeni in manekenke.

Obiskovalce in modne navdušence je skozi dogajanje popeljala simpatična Kaja Flisar, na svoj račun pa so prišli tudi ljubitelji glasbe – s svojim izjemnim glasom je namreč s prijetnimi melodijami obiskovalce zapeljal tudi talentirani Isaac Palma.

Center managerka Europarka Simona Mandl v družbi pevca Isaaca Palme ter manekena in pevca Matjaža Kumelja (foto M. Pigac).

Barvitost in eleganca

V zraku je že čutiti pomlad, ki bo letos predvsem rumeno in rdeče modno obarvana, poudarek pa bo tudi na mornarskem vzorcu ter cvetlicah. Ker so kar nekaj let zapovrstjo vladali precej neženstveni trendi, kot sta npr. over-size, boyfriend ... se v modo zdaj z velikimi koraki vračajo ženstveni kroji. Kreacije ter trendi na Europarkovi modni reviji so tako izražali eleganco in barvitost, kot je bilo značilno za zlata leta Hollywooda. Po modni brvi so se sprehodili številni znani manekeni in manekenke, med drugim tudi Matjaž Kumelj, Nadiya Bychkova, Daša Podržaj in Sabina Remar. »V Europarku smo vedno v koraku s časom in zagotovo to velja tudi za modno področje. Tako smo z veseljem pozdravili nove trende, s katerimi si bomo popestrili pomlad in poletje, odlično vzdušje pa je pričaral tudi nasmejani Isaac Palma,« je bila navdušena center managerka Europarka Simona Mandl.

Kreacije je na modni brvi predstavila tudi Karin Škufca (foto M. Pigac).

Sabina Remar se je na modni brvi Europarkove pomladne modne revije odlično počutila (foto M. Pigac).

Na Europarkovi pomladni modni reviji je blestela tudi Nadiya Bychkova (foto M. Pigac).

Priporočamo