V poletje z novo trendi kolekcijo Crocs

V poletje z novo trendi kolekcijo Crocs (foto: Crocsi Press) Crocsi Press
9. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred nami je poletje lahkotne in udobne obutve. CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, ki vedno bolj vstopa v svet mode, je z novo poletno kolekcijo obutve pripravil barvit in trendi skok v vroče mesece.

V novo kolekcijo Crocs sta se zaljubili tudi priljubljeni Hollywoodski igralki Zooey Deschanel in Natalie Dormer, ki sta letos ponosni Crocs ambasadorki že večletne kampanje 'Come as you are' (Bodi kar si).

Kolekcija je polna svežih trendov, ki jih poosebljajo letos vroči klasični Crocs modeli s platformo in takšni z dekoracijo trendi metalik cvetlic, šik Serena sandalčki, za poletje idealni Swiftwater sandali ter LiteRide in Reviva modeli, ustvarjeni za neskončno udobje.

Zatrend vsakogar se najde popolni model, vse od kultnih coklov, modnih sandalov, japonk in še vedno popularnih natikačev. Vse modele pa v popolno celovito kolekcijo povezuje udobje in edinstvenost, ki je v samem bistvu znamke Crocs.

Serena Sandal – trendi sandalčki

V njih se je zaljubila simpatična zvezdnica Zooey Deschanel, ki obožuje živahno modo, združeno z udobjem. Trendi Serena sandal v letošnje poletje prinaša trendi barvite sandale, ustvarjene z navdihom zadnjih modnih trendov. Novo Serena kolekcijo zaznamuje ženstvena, moderna silhueta, priljubljene barve sezone in dekoracije v obliki čudovitih 3D cvetlic in etno vzorcev, ki bodo popestrile tudi najbolj preprost in lahkoten stajling. Serena sandali so popolna pika na i počitniškim stajlingom, druženji s prijatelji ob vikendih ali romantične večerje z ljubljeno osebo.

Classic Crocs – novo modno gibanje

Ena najbolj prepoznavnih silhuet obutve na svetu, klasičen Crocs cokel, je doživela modno preobrazbo. Mladi po vsem svetu, ki obožujejo ulično modo in želijo izražati svojo osebnost ter avtentičnost, klasične Crocse kombinirajo k čisto običajnim dnevnim stajlingom, ki so celo spodbudili gibanje #RockTheCrocs. Crocs cokel je to poletje izjemno šik v številnih barvnih različicah, izvedbi z debelo platformo in tudi posebni kolekciji s 3D dodatki v obliki velikih čudovitih cvetov. Ne bojte se izstopati in zasijte v novih kultnih klasičnih Crocsih.

Swiftwater Sandal – za poletno raziskovanje

Nova Crocs Swiftwater kolekcija vas popelje od dneva v naravi ob jezeru do večerje v mestu. Kolekcija je izredno vsestranska in funkcionalna ter nogo hkrati prijetno objame v svoje trakove, medtem ko jih zlahka le nataknemo. Crocs Swiftwater obutev je idealna za zabavo ob vodi, pri aktivnostih ali neformalnih priložnostih, pa tudi za udobno pohajkovanje po mestu.

    

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi.

V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.