V Rolls-Royce samo z obleko Sens

V Rolls-Royce samo z obleko Sens (foto: promocijski material) promocijski material
28. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Poslovni in podjetni ljudje vedno iščejo rešitve, v katerih ena in ena pripeljeta do rezultata, ki je večji kot le matematični seštevek. Če gre pri tem za dve slovenski blagovni znamki, smo tega lahko toliko bolj veseli.

Tako sta ideje in moči združila Zlata Zavašnik, naša odlična oblikovalka in lastnica ugledne blagovne znamke moških oblačil Sens in Aleš Musar, lastnik čudovite vile Ruska dača v Zg. Gameljnah, kjer se slovenska zgodovina spogleduje s sedanjostjo.

V vili Ruska dača je domišljen vsak detajl, tudi imenitna oblačila voznikov in sovoznikov kraljevske limuzine Rolls-Royce, ki jo tam lahko najamete. Da o pražnji obleki gostitelja vile, ki ga doživeto igra Jernej Kuntner, sploh ne govorimo. In kdo drug bi lahko izdelal tako zahtevna oblačila, kot v salonu Sens - so edini s široko ponudbo white tie, oziroma frak oprave na slovenskem trgu. Postavni mladeniči, ki jih v svojih zgodbah z Ruske dače poveže Jernej Kuntner, so tako z njim vred pravi manekeni in dostojanstveni promotorji dveh domačih blagovnih znamk, ki bi jih gotovo z veseljem nosili tudi na angleškem dvoru. Sicer pa slika pove vse: z desne Jernej Kuntner, Aleš Musar, Zlata Zavašnik in voznik Žiga Keber.

Priporočamo