V udobnih pižamah in spodnjem perilu blagovne znamke Alma Ras boste zadovoljni celotno zimo!

V udobnih pižamah in spodnjem perilu blagovne znamke Alma Ras boste zadovoljni celotno zimo! (foto: Promocijski material) Promocijski material
15. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

V tem mesecu vas v Alma Ras butikih pričakujejo odlične ugodnosti, kjer z nakupom dveh izdelkov cenejšega dobite za 50 % ceneje. Ponudba velja za program "Termo".

Termo program nove kolekcije bo zagotovo navdušil tako ženske kot moške, ki cenijo kakovost in udobje. Z njim vam bo v prihajajočih mrzlih dneh toplo in prijetno. Ker so odlična kombinacija skrbno izbranih materialov, jih lahko nosite tako pod hlačami ali celo spite v njih. Počutili se boste zelo udobno in prijetno. Za prijetne domače trenutke, ki jih preživite s svojo družino ali zgolj lastno razvajanje ob dobri knjigi, vam priporočamo udobno toplo pižamo blagovne znamke Alma Ras.

Udobje te blagovne znamke priporoča tudi pevka Rebeka, ki smo jo lahko pred kratkim zasledili v pižami Alme Ras na njenem instagram profilu. "Mehki Alma Ras materiali so idealni za naše telo in izdelke te blagovne znamke, od perila do spalnih programov, priporočam vsem damam, ki cenijo udobje in kakovost," je med odprtjem Alma Ras butika v Ljubljani povedala Rebeka.

V Sloveniji lahko najdete butike Alma Ras na naslednjih lokacijah: v Ljubljani, na Miklošičevi cesti 22; v Mariboru, v Mercator centru Tabor, Eve Lovše 1 in v Celju, na Stanetovi ulici 12.

V fotogaleriji si lahko ogledate fotografije nekaterih modelov aktualne kolekcije. Vse novosti in prednosti te blagovne znamke pa spremljajte na Facebook strani Alma Ras Slovenija.