V žarišču modne jeseni: #Radiate - jesensko-zimska kolekcija Rita Ora za Deichmann

27. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki izžareva zvezdniški značaj britanske pop zvezdnice Rite Ora, je na včerajšnji premierni predstavitvi prevzela modne navdušenke. Kose, ki bodo vidno zaznamovali letošnjo sezono, so predstavili v sijajnem ambientu Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu in jih kot zvezde umestili visoko nad ostale.

Drznost, eklektičnost, individualnost. Besede, ki najbolje opišejo svetovno znano pevko Rito Ora in zdaj tudi najnovejšo kolekcijo #Radiate, s katero bodo modne ljubiteljice to jesen in zimo stopile izza odra in pokazale svoj jaz.

»S kolekcijo #Radiate sem hotela sporočiti ljudem, naj se v svoji koži počutijo dobro in hkrati zasijejo kot rokerske zvezde. Želim si, da se v teh čevljih zabavajo in si dovolijo preizkusiti nekaj novega,« pravi Rita Ora.

V jesensko-zimski kolekciji Deichmann bodo tako letos blesteli največji trendi prihajajoče sezone: t. i. chunky superge z robustnim podplatom in neonskimi detajli v svetlo rumenem in leopardjem potisku ter superge v srebrnem ali zlatem kovinskem odtenku z grobo izrezanim podplatom, ki bodo kombinacijam elegance in udobja dali nove dimenzije. V spekter zvezdniške kolekcije sta Rita Ora in Deichmann vključila tudi rokerske škornje, gležnjarje v kavbojskem slogu, bleščeče škornje, ki segajo nad kolena, ter škornje v kačjem vzorcu.

Na dogodku so modne poznavalke jesensko-zimsko kolekcijo Deichmann spoznale v akciji – v modnem sprehodu manekenk ob spremljavi uspešnic Rite Ore in sijajni veduti Ljubljane. Skupaj so določile tudi nesporne zmagovalke, »must-have« čevlje te sezone,ki si jih lahko ogledate v fotogaleriji.

FOTO: Jernej Kokol

Priporočamo