VIDEO: Do lepega videza s pomočjo nasvetov Jessice Albe

VIDEO: Do lepega videza s pomočjo nasvetov Jessice Albe (foto: Tesh) Tesh
17. 9. 2019

Treba je priznati, da Jessica Alba še vedno ohranja mladostni videz in da se zdi, da se je čas zanjo ustavil. Igralka ima gladek obraz in kožo, zdaj pa je razkrila, kakšna je njena lepotna skrivnost.

Vsak dan namreč začne s posebno lepotno rutino, saj se zaveda, da je pomembno lepo skrbeti za svojo kožo. Svoje nasvete je razkrila v video posnetku.

Če želite ohraniti mladostni videz, je pomembno poiskati kozmetične izdelke, ki so do vaše kože kar najbolj prijazni. Slavna igralka dnevno rutino nege začne s hidratantno kremo za obraz, ki dodobra navlaži kožo. Njen trik je v tem, da kremo vedno zmeša s tekočino za sijaj kože.

Preden se krema vpije, jo nežno vmasira z masažerjem za obraz, nato pa še vmasira s prsti, da bi pospešila prekrvavitev kože. Ko pripravite kožo, je čas za nanos make upa. Koža mora biti nahranjena in mehka, tako se make up ne bo zalepil za suhe dele kože. Jessica s širokim čopičem nanaša puder v kamnu in tako ustvari zelo naravni videz.

Prav tako se zaveda dejstva, da obrvi dajejo poudarek obrazu, zato so njene zelo dobro oblikovane. Izberite svinčnik za obrvi, ki se ujema z barvo vaših obrvi.

Igralka je tudi razkrila trik, ki so ji ga pokazali vizažisti. Korektor si v kožo vedno vtrite s prsti. S pomočjo telesne temperature se bo preprosto bolje zlil s kožo.