Vijoličasti evropsko pot začenjajo v novih dresih

Vijoličasti evropsko pot začenjajo v novih dresih (foto: adidas promo) adidas promo
11. 7. 2017

Slovenski nogometni prvaki bodo točke v prihajajoči sezoni nabirali v novih dresih, ki bodo sicer še naprej značilne vijolične barve in opremljeni s tremi črtami.

adidas je namreč podaljšal pogodbo s 14-kratnimi državnimi prvaki še za nadaljnja tri leta. Nove drese sta premierno predstavila kapetan mariborskih nogometašev Marcos Tavares in najboljši strelec v prejšnji sezoni Luka Zahović

Nogometaši NK Maribora bodo v novo sezono, v kateri želijo osvojiti dvojno krono in se kar najbolje odrezati na najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, vstopili v sveži preobleki. Skupaj z dolgoletnim sponzorjem adidasom, s katerim sodelujejo že zadnjih šest let, so namreč razkrili nove nogometne drese. Ti so še naprej obarvani v legendarno vijolično barvo, ki jo bo sicer na gostovanju zamenjala bela, pohvalijo pa se lahko z osveženim dizajnom in uporabo najnaprednejših tehnologij. Dresi so namreč izdelani iz izredno zračnega materiala z AdiZero tehnologijo, ki zagotavlja odlično kroženje zraka in s tem ohranja igralce suhe v vseh pogojih. 14-kratni državni prvaki bodo tako še naprej igrali v vrhunski opremi, ki zagotavlja optimalne pogoje za odlično igro.

Vijoličasti bodo v novih dresih prvič stopili na zelenico to sredo, 12. 7., ko se bodo v 2. krogu kvalifikacij za Ligo Prvakov podobno kot pred tremi leti pomerili s prvakom Bosne in Hercegovine HŠK Zrinjski Mostar. Tekma se bo z začetkom ob 20.15 odvila na mostarskem stadionom pod Bijelim Brijegom.

adidas, ki je partner najpomembnejših nogometnih tekem na svetu ter sponzor najboljših svetovnih klubov, vključno s klubi Chelsea, FC Bayern Munich, Juventus in AC Milan, je pogodbo z NK Maribor podaljšal še za nadaljnja tri leta. S tem želijo nadaljevati več kot uspešno sodelovanje, ki traja že od leta 2011.