Vojvodinja Kate z odlično modno lekcijo: Varčnost se obrestuje

Vojvodinja Kate z odlično modno lekcijo: Varčnost se obrestuje (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2020

Vojvodinja Kate spada med dame, ki se jim ni treba zelo potruditi, da bi bile videti odlično.

Prav tako velja še za varčno: ne verjame v to, da bi se morala na vsakem uradnem sprejemu ali dogodku pojaviti v novi toaleti. Soproga princa Williama ob tem ne skriva dejstva, da rada reciklira modne kose, ki jih je že nosila. S tem jasno sporoča, da dober slog ne vključuje najnovejša modna oblačila.

Kate Middleton

Pripadniki kraljeve družine si vsekakor lahko privoščijo oblačila, obutev in modne dodatke znanih dizajnerskih hiš in brandov, a nekateri se raje odločajo za ekološko sprejemljive in trajnostne rešitve.

Med takimi je tudi vojvodinja Kate, ki je v zadnjem letu večkrat oblekla kombinacijo, v kateri smo jo že večkrat videli. Tako je za humanitarni dogodek, ki se ga je pred kratkim udeležila, izbrala živo modro obleko oblikovalke Jenny Packham.

Gre za obleko, okrašeno z bleščicami, ki jo je dopolnila s srebrnimi salonarji, modro torbico in visečimi uhani. To obleko je sicer nosila že leta 2016 med obiskom v Indiji v okviru kraljeve turneje, a takrat jo je kombinirala še z modrim šalom in uhani v isti barvi.

S svojim primerom Kate vedno znova dokazuje, da okus ni vprašanje denarja, temveč da se slog gradi z odnosom in premišljeno ter kakovostno izbiro, ne pa z dragimi in popularnimi oblekami.

Priporočamo