Vse to lahko kupite naravnost iz naslanjača

Vse to lahko kupite naravnost iz naslanjača (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
23. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

Čas izolacije nam je prinesel še več možnosti, da lahko skoraj vse, česar si zaželimo, kupimo v udobju svojega doma. Tudi katerokoli znanje, med drugim se lahko naučite igranja instrumenta ali pravilnega petja.

Stranski učinek karantene, ki nas je doletela, ko nam jo je zagodel koronavirus, je bil, da se je močno pospešila digitalizacija, s tem pa so se za marsikoga poenostavili nakupi, pridobivanje znanja, birokratski postopki ... Še bolj kot prej so nam zdaj na voljo spletne bančne storitve, spletna izobraževanja oziroma tečaji, po novem lahko na spletu kupimo tudi avto.

1 Spletni tečaji

Česa bi se radi naučili naravnost iz naslanjača? Bi radi kot nefinančnik obvladali finance, se naučili osnov poslovne angleščine, kako izboljšati odnose s sodelavci ali izpeljati vrhunski poslovni nastop, bi postavili svojo spletno stran ... Samo recite in poiščite v iskalniku, na voljo so vam znanje in veščine, ne da bi morali za to fizično obiskovati tečaje, delavnice, predavanja.

2 Nakup avtomobila na spletu

V tujini že številni avtomobilski trgovci ponujajo možnost nakupa novega avtomobila prek spleta, storitev pa prihaja tudi k nam oziroma je že tu. Spletna trgovina za nakup novih in rabljenih vozil strankam omogoča vpogled v ponudbo novih in rabljenih vozil v vseh poslovalnicah po državi. Pri tem sta stranki na voljo celoten vpogled v opremo vozila (in stanje, če gre za rabljen avtomobil) ter seveda tudi cena vozila.

3 Učenje petja v zavetju doma

Pravilno dihanje, petje na preponi, artikulacija, uporaba mimike, barva glasu, razpon, minimalno naprezanje glasilk in vse druge pevske osnove so obravnavani v videolekcijah, ki si jih lahko privoščite kar v zavetju svojega doma. Spletno učenje petja obsega vse faze razvoja pevskega glasu, vključno s tehnikami in vajami, ki pripomorejo k optimalni izkoriščenosti glasu vsakega posameznika. 

Da boste lahko nemoteno uživali v spletnih nakupih in tečajih, pa je korak pred tem, ki je pomemben, izbira pravega operaterja. Ko ga izbirate oziroma tudi če ste ga že izbrali, razmislite, ali vam dejansko nudi vse, kar potrebujete, da si lahko nemoteno ogledujete in kupujete stvari na spletu. Osredotočeni bodite na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma njegovo stabilnost in zagotavljanje storitev.

Če morda še ne veste, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri