Vstopite v novo leto glamurozne, svetleče in bleščeče!

Vstopite v novo leto glamurozne, svetleče in bleščeče! (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lady
31. 12. 2016

Se že mrzlično pripravljate na najdaljšo noč v letu? Je obleka že izbrana? Čevlji in torbica tudi? Zdaj je čas za izbiro ličil. Naj bodo praznična, privoščite si jih v glamuroznih preoblekah. Izberite pravo in pogled nanj vas bo tudi v prihodnjih mesecih spomnil na silvestrsko noč.

Ličenje za najdaljšo noč v letu mora kajpak z vami zdržati vse do jutra. Zato bodite pozorni pri izbiri ličil, vse od pudra do maskare. Slednja je morda za to noč najboljša v vodoodporni različici. Puder naj bo obstojnejši, zato tokrat pozabite na BB, CC in ostale obarvane kreme. Obstojnejši ne pomeni nujno tudi močnejši oz. gostejši po strukturi. Izberite takšnega, ki je primeren za vaš tip kože, pri tem pa pazite, da ne bo pretemen. Nič ni hujšega od črte, ki nazorno kaže, kje na vratu se je zaključilo nanašanje pudra. Obvezen rekvizit je korektor. Če izberete takšnega v tekoči, lahkotni obliki, vam bo omogočal naknadne popravke in z vsakokratnim nanosom osvežil pogled. Tudi bronzer ne bi smel izostati med lepotičenjem za tako pomembno noč.

Zelo uporabna zadeva skozi vse leto, zato se vam bo investicija vanj vsekakor povrnila. Naj čopič poboža vaš obraz, roke, dekolte in če ste med tistimi, ki za silvestrovo pod obleko ne boste nosile hlačnih nogavic, bo bronzer poskrbel za dodatne poglede na vaše noge vse do nartov. Šminka bo obstojnejša, če boste na ustnice po celotni površini nanesle obrobo v enaki ali odtenek temnejši barvi, kot je šminka. Ker nobena ni tako obstojna, da bi zdržala vso noč, morda tu namig, da investirate v kvalitetno v lepi embalaži. Tako boste z veseljem segle v torbico, ko bo čas za popravek. Mislim, da smo našteli več kot dovolj argumentov, da se podate po praznične lepotne pripomočke in z njihovo pomočjo zasijete v vsej svoji lepoti. Pa srečno!

  • Ličila v preobleki
    Poleg tega, da nas naredijo lepše, samozavestnejše in privlačnejše, nas ličila preprosto osrečujejo. Še tako slab dan bo pozabljen, če se odpravimo v drogerijo z namenom, da se malo 'pocrkljamo'. Si privoščimo novo šminko, maskaro ali nekaj, česar morda ne potrebujemo nujno. In praznični dnevi so idealna priložnost, da obdarujemo tudi sebe. Kozmetične hiše so svoje paradne konje odele v praznična oblačila in na police poslale še dodatne okrepitve v obliki, ki se ji ni mogoče upreti. Naj se bleščijo v vaših rokah, na obrazu in telesu.

Nina Urbančič Romih