Začela se je QRAZY MANIA!

5. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Qrazymanijaki so nova zabavna, poučna in qrazy bitjeca, ki začenjajo svoj pohod po Sloveniji. Našli jih boste v vseh trgovinah Tuš, vabijo pa vas na planet, kjer ni slabe volje in krivic, ampak preprosta zabava. To qrazy pustolovščino, ki bo trajala vse do sredine januarja, so včeraj predstavili na uvodnem dogodku, na katerem so se družili povabljenci in predstavniki sedme sile. Ni pa manjkala niti qrazy štiriperesna deteljica.

Nad vsem ekstremno navdušena GIGI, velik frajer SURFER BOB, pozornost vzbujajoča SECRET SULLY in vedno nasmejan BANDIDO so le štirje od 15-ih qrazy junakov, ki začenjajo današnjim dnem začenjajo svoj qrazy pohod po vseh trgovinah Tuš.

Vožnja s Klemenom, Eltonom in Macy

Kako drugače začeti njihov nori potep, če ne s prav takšnim izletom? Zgovoren Klemen Bunderla je udeležence najprej povabil na angleški dvojni avtobus in jih popeljal (ne on, pač pa šofer) na skrivnostni izlet. A še preden je ekipa prišla na cilj, v Orehov gaj v neposredni bližini prestolnice, se je Klemen preoblekel in nastopil kot Macy Gray. Paša za oči in ušesa je povzročila navdušenje, za piko na i pa so naši qrazy potniki dobili še posladek in presenečenje: pod sedežem jih je čakala igračka omenjenih qrazy likov, v Orehovem gaju pa njihova različica v naravni velikosti.

Družabna igra, kosilo, veselje in darila

S gurmansko dobrodošlico jih je tam sprejel stand up komik Janez Trontelj, ter povabljence povabil k razburljivi in zabavni igri Verižna reakcija. Sledilo je qrazy kosilo, ki so si ga udeleženci dokončali po lastnem okusu.

Planetu Qrazy manija so zaželeli srečo, ter obljubili, da bodo poleg selfijev s qrazy junaki čim hitreje tudi zapolnili album. Le kdo bo prvi?

Priporočamo