Zacvetite v poletje kot vrtnica

Zacvetite v poletje kot vrtnica (foto: LifeClass)) LifeClass)
18. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Razigrano žvrgolenje ptic nam v zasanjanih jutrih namiguje, da se bližajo dnevi brezskrbnega razvajanja, sonca in morja. Dnevi, ki jih v polnosti zares užijemo le, če smo pomirjeni sami s seboj in s svetom okoli nas.

Popolno ravnovesje še pred začetkom pravega poletja najlažje dosežemo s pobegom v morske kraje. Tam nas pogled na valovanje morja pomiri. Prijazni in nasmejani domačini s svojo kulturo in zdravo mediteransko hrano poskrbijo za našo življenjsko energijo. Cvetoča kraljica - vrtnica, ki v vsej svoji lepoti v Portorožu zacveti še pred poletjem, pa poboža tudi tisti del naše duše, ki ga strastno hranimo za »svojo osebo«. Živimo v krasni deželi, ki nam s svojo obalo omogoča, da se naužijemo sončnih žarkov in blagodejnega morskega zraka z negativnimi ioni brez nepotrebnega zapravljanja časa v jeklenih konjičkih. Raje ostanite na domačih tleh in poiščite popolno ravnovesje prav v Hotelih LifeClass Portorož.

Cvetoča kraljica - vrtnica v vsej svoji lepoti v Portorožu zacveti še pred poletjem (Foto: LifeClass)

Vse se začne s skrbjo zase

Samozavesten korak, pogumen stisk rok in iskriv ter zapeljiv pogled so dokaz, da pred nami stoji človek, ki živi življenje, v katerem je našel svoje ravnovesje. Kako? S skrbjo zase. Tega se dobro zavedajo tudi v Termah Portorož, zato so pripravili pester program, ki vas še pred poletjem prek popolnega užitka, sprostitve in skrbi zase spravi v top formo. Strokovnjaki za tajsko, ayurvedsko in klasično sprostilno masažo ter poseben kalcijev program za telo vam bodo pomagali, da boste letos v kopalkah izgledali najbolje doslej. Predvsem pa se boste počutili kot prerojeni, polni energije in moči, kar bo cenila tudi »vaša oseba«.

Hoteli LifeClass Portorož vabijo na sprostitev za popolno ravnovesje (Foto: LifeClass)

Wellness razvajanje z vrtnicami

V Hotelih LifeClass Portorož se lahko predajate blagodejnim učinkom vrtnic. Vrtnice niso le romantično dišeče cvetje, so tudi vir zdravja in lepote. Vrtnična kopel z eteričnimi olji, sprostilna masaža telesa z vrtničnim oljem in ritual za nego telesa z vrtnicami so le del wellness razvajanja z vrtnicami, ki so ga pripravili v Termah Portorož. Da boste v letošnje poletje zacvetele kot vrtnice!

Sprehod skozi mesto rož

Po sprostitvi, razvajanju in okušanju kulinaričnih mediteranskih dobrot pa se lahko med 2. in 4. junijem sprehodite skozi mesto rož – Portorož, kjer bodo v okviru Dnevov vrtnice »Portorož« na ogled najlepše med najlepšimi. Vrtnica Portorož bo s svojimi bujnimi cvetovi, ki skozi čas spreminjajo svoj odtenek od živo oranžne do bledo rumene, zagotovo pritegnila vašo pozornost. Tako kot jo je Portorož vzbujal že v času, ko ga je obiskovala avstro-ogrska elita, ki se je prav na slovenski Obali predajala blagodejnim vplivom ugodne klime ter zdravilnim učinkom solnice in blata iz bližnjih Sečoveljskih solin.