Zala Đurič Ribič si upa tudi na zmenek nenaličena!

Zala Đurič Ribič si upa tudi na zmenek nenaličena! (foto: ARHIV ADRIAMEDIE) ARHIV ADRIAMEDIE
Vir: Story
22. 12. 2016

Kdo bi verjel, da številne svetovne zvezdnice v zadnjem času vročično nasprotujejo trendu prekomernega ličenja in celo na rdečo preprogo stopijo brez večurnih predpriprav. Temu se pridružujejo pevki Alicia Keys, pa Demi Lovato in igralka Gwyneth Paltrow. Mi smo tokrat poklepetali s slovensko igralko, pesnico, avtorico zbirke Zbrka in popotnico balkanskih korenin, pri kateri ni nič drugače – že dva meseca koraka po svetu s povsem naravnim videzom in daje zgled številnim vrstnicam.

Povprašali smo jo, ali za to odločitvijo, sodeč po njenem samosvojem načinu življenja, tiči prav izražanje kljubovanja svetovnim trendom: »Ne opredeljujem se. Pritisk bi mi bil reči, da ne maram ličil in da jih ne bom nikoli nosila. Zdaj, ko sem odrasla, sem se brez ličil začela počutiti dobro, kot prava ženska. Bolj sem bila negotova, več sem jih želela nositi,« nam je zaupala zgovorna Zala.

Predvsem želi dekleta opozarjati, da tudi tisti s televizije in revij nimajo popolnih obraznih potez, kože in sijočih lic – to je nekaj povsem normalnega, pove: »Če želiš imeti ljudi rad, moraš imeti rad sebe in če želiš imeti rad sebe, moraš sprejeti določene nepravilnosti.«

In kako je s fanti in zmenki? »V svoji koži sem zadovoljna in ne vem, zakaj bi se skrivala. Eden boljših občutkov je bil zame, ko sem šla na zmenek prvič nenaličena. Ja, nalili smo si čistega vina. (smeh)«

Več o njenem ustvarjalnem razmišljanju lahko preberete v zadnji letošnji reviji Story, ki vas na policah kioskov čaka že 29. decembra.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story