Zdenka Kahne prisega na modno hišo Armani

20. 4. 2015

Zdenko Kahne smo opazili v ljubljanski Galeriji Emporium, kjer se je prepustila rokam Armanijevega asistenta in njegove desne roke Giuseppeja Pinta.

Kot posebna povabljenka nakupovalne galerije ­­­­je uživala v oblačenju v najnovejše kreacije modne hiše Armani, na katero Zdenka že nekaj časa prisega, saj meni, da najbolj začutijo potrebe poslovne ženske. »Bilo je nepozabno in res sem uživala. Ko sem ob koncu prejela še osebno povabilo na prestižno Armanijevo modno revijo v Milanu, ki bo septembra in na kateri bodo predstavili njihovo zadnjo kolekcijo, sem pa ostala skoraj brez besed,« je bila navdušena Zdenka Kahne, ki jo poznamo kot inovatorko in Ambasadorko znanj.

V zahvalo za tako izjemno priložnost je Zdenka Kahne na modno popoldne prinesla tudi svoje izdelke linije za nego obraza, ki jih je preko Pinte poslala Giorgiu Armaniju. »Da bo izgledal mladostnejši,« se je pošalila Kahnetova, ki sicer veliko dela v svojih treh centrih v Ljubljani, Moravskih Toplicah in Portorožu, kjer strankam nudi nego obraza, preoblikovanje in nego telesa, skratka, tretmaje, ki so pojem 21. stoletja za zdrav, pomlajen videz in dermatološko dokazano celo za ustavitev staranja.