Zlata Zavašnik in Milan Gačanovič navdušena nad modnim dogodkom

4. 11. 2015

Na nedavnem odmevnem modnem spektaklu Mercedes Benz Fashion Week je bilo mogoče opaziti številne znane obraze in modne navdušence. Manjkala nista niti Zlata Zavašnik, direktorica in lastnica Sensa, ter Milan Gačanovič, modni oblikovalec.

Poslovna prijatelja sta se srečanja po dolgem času zelo razveselila: »Z Milanom se poznava že kar nekaj časa. Oba sva se strinjala, da je bil dogodek izjemen, modne instalacije in modne revije pa nepozabne. Omenila sem mu tudi otvoritev naše prenovljene trgovine Sens v ljubljanskem BTC-ju in novega logotipa, ki bo v decembru,« je povedala Zavašnikova in dodala, da se veseli, da bodo ob širitvi trgovine občasno razstavljali in prodajali tudi izdelke mladih slovenskih oblikovalcev. To je zanje odlična priložnost, saj je delo z Zlato Zavašnik lahko izjemna izkušnja. Zlata je namreč v 21-ih letih sama skicirala in dala ideje za vse obleke, ki jih najdemo pod znamko Sens, predstavljajo pa moderno in drugačno moško modo s pridihom klasike za vse priložnosti.

Milan Gačanovič je v Sloveniji le začasno, kmalu pa odhaja na Portugalsko, kjer bo delal na novem projektu oblikovanja čevljev.

Priporočamo