Znani Slovenki se na poletje pripravljata z Majo Štamol Droljc

Znani Slovenki se na poletje pripravljata z Majo Štamol Droljc (foto: Philips Press) Philips Press
18. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Znana slovenska modna oblikovalka Maja Štamol Droljc je pri pripravah na vroče poletne dni priskočila na pomoč radijski voditeljici Ivjani Banić in modni blogerki Zali Zagoričnik ter jima pomagala izbrati popoln poletni outfit.

Preden smo si ženske pripravljene nadeti lahkotne poletne obleke, pa moramo, kot bi rekla Ivjana, »opraviti nekaj vzdrževalnih del«. V prvi vrsti to vključuje skrb za urejene in negovane noge. Z nujnim zlom, odstranjevanjem dlačic, sta se Ivjana in Zala spopadli s pomočjo IPL-naprave Philips Lumea.

Po treh tretmajih sta že opazili prve rezultate in sta tako bili pripravljeni na Majin obisk ter njene modne nasvete. Maja je Zalo obiskala v Ljubljani, kjer je pregledala njeno omaro in stilirala outfit, primeren za romantično pohajkovanje v dolgih poletnih večerih. Zaupala pa ji je tudi preprost modni trik – midi krilo lahko uporabimo tudi kot krajšo poletno oblekico, celoten videz pa zaključimo s tanjšim pasom, ki se sklada z izbranimi modnimi dodatki.

Ivjana je svojo poletno garderobo pripeljala kar v Majin atelje v Žalec, kjer je po Majinih stilskih nasvetih preizkusila več kombinacij. Zmagovalen outfit vključuje kratko obleko v pastelnih barvah in unikaten modni dodatek, ki ga je oblikovala Maja. Gre za naglavni obroč, ki se nadaljuje v viseče uhane, izdelane iz idrijske čipke. Z zamenjavo modnih dodatkov in čevljev pa lahko Ivjana celoten outfit prilagaja različnim priložnostim: z visokimi petami in ekstravagantnim nakitom bo obleka primerna za elegantnejše dogodke, balerinke v kombinaciji s preprostimi modnimi dodatki pa bodo primerne za sproščene poletne dogodivščine.

S pomočjo Majinih modnih nasvetov in IPL-naprave Philips Lumea sta tako Zala in Ivjana pripravljeni na brezskrbne poletne dni.

  

    

Philips Lumea je naprava IPL za odstranjevanje dlačic, ki je učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Uporabljate jo lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Philips Lumea je klinično testirana in razvita v sodelovanju z dermatologi za preprosto in učinkovito depilacijo v udobju lastnega doma.