Zvezdana Mlakar: Sledim sama sebi

Zvezdana Mlakar verjame v energijo, ki jo ima tudi prstan Pavitri. (foto: Boštjan Pucelj) Boštjan Pucelj
5. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Zvezdana Mlakar vse stvari v življenju počne s strastjo, prav tako strastno obožuje tudi nakit.

Prstan za bogastvo izdelujejo na tradicionalen način, ob posebnih dneh, ob polni luni pa ga napolnijo z energijo.
Vladimira Fink Pavlin je edina, ki pri nas izdeluje prstan za bogastvo, nad katerim se je navdušila tudi Zvezdana Mlakar.

Ogrlice, prstane in druge kose najraje izbira in kupuje sama. Na svojih nastopih jih ne more nositi, ji pa vseeno veliko pomenijo. Obožuje nakit vseh barv in se ne obremenjuje s tem, kako je videti. Ni izbirčna, zato navdušeno razloži: »Rada imam zlato in nimam nobenih zadržkov. To mi je všeč, to mi ni všeč. Sledim sama sebi, kar mi roka izbere, temu moram slediti, to sem jaz. In ker nisi ves čas isti, ker se v življenju spreminjaš, je tudi tvoj nakit lahko zelo različen.«

Nadvse jo je očaral Pavitri, prstan za bogastvo, ki ga prva in edina v Sloveniji izdeluje Vladimira Fink Pavlin, direktorica Zlatarne Aura in Zlatarne Karat iz Novega mesta. Izdelek izkušene zlatarke, ki je v tem poslu že več kot dve desetletji in pol, ji je še posebej pri srcu, ker ima posebno energijo.

»Verjamem v energijo, ta je vseprisotna in zelo pomembna, energija vedno sledi misli,« pravi Zvezdana. Dobro energijo očitno oddajajo tudi drugi prstani, ki jih Vladimira ponuja v svojih štirih zlatarnah v Novem mestu in Črnomlju, med drugim ima veliko izbiro več kot 500 različnih poročnih prstanov.