Zvezdniki proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

Zvezdniki proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
5. 12. 2017

Ne le plašč, šal in rokavice, pozimi ne sme manjkati niti kapa. Kakšne so obnorele zvezdnike? Če verjamete ali ne, tudi oni prisegajo na preproste volnene, ki prijetno grejo njihove glave ter dodajo piko na i njihovemu videzu.

Igralka Sarah Jessica Parker v teh hladnih dneh prav tako ne more brez kape. A med vsemi ji je najbolj pri srcu topla volnena kapa s cofkom na vrhu glave. Simpatično, kajne?

Ja, tudi moški imajo pozimi radi kape. A medtem ko se nekateri držijo bolj varnih in nevpadljivih barv, si je igralec Jared Leto, ki je poznan po drznem videzu, omislil črtasto, ki kar bode v oči.

Proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

Na rdeči preprogi ali na treningu – igralka in pevka Jennifer Lopez se vedno zna obleči priložnosti primerno in z oblačili uskladiti modne dodatke. Tokrat je bila to volnena kapa, ki se je odlično ujela z njeno športno podobo.

Proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

Model in oblikovalka Alexa Chung je vedno v koraku z modo, zato je njena kapa preprosta, a elegantna in se odlično poda tako k vsakdanjim kot tudi k bolj elegantnim oblačilom. Nam je všeč, pa vam?

Proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

S črno volneno kapo preproste oblike je nemogoče zgrešiti, saj se ujame z vsakim stajlingom. Verjetno si jo je zato izbrala tudi igralka Sandra Bullock, ki v prostem času prisega na preprosta in udobna oblačila.

Proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

Igralec Robert Downey Jr. je eden tistih moških, ki zelo rad nosi kape. A ker si očitno želi biti barvno usklajen, je barvo kape prilagodil svojemu suknjiču.

Proti hladnemu vremenu s kapicami na glavi

Foto: Profimedia

Priporočamo