Ana Klašnja: "Zdaj sem že stara"

Šteje 34 pomladi ... (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
12. 9. 2014

Balerina Ana Klašnja, ki je tudi letos sedla na žirantski stolček šova Slovenija ima talent, je drugi dan v septembru obeležila svoj rojstni dan.

Marsikdo ne bi verjel, da prikupna plesalka šteje že 34 pomladi, zato se je Ana tudi sama pošalila na svoj račun in pod čestitkami, ki so kar deževale na njeno družabno omrežje, zapisala, da je zdaj pa 'res že stara' in zraven objavila svojo fotografijo s prešernim nasmehom.

Tega ji zadnje čase na obraz pričara njen fant Miha Krušič, s katerim sta po skoraj letu dni zveze še vedno zaljubljena do ušes.

Sicer pa je Ana to jesen zaposlena tudi z natečajem Twingospodične, kjer skupaj z Majo Martino Merljak, Nino Pušlar in Tino Marinšek (vsaka s svojim novim Twingom) izbirajo vsaka po tri dekleta, s katerimi bodo premagovale zabavne izzive.

Zmagovalna ekipa bo po podelitvi nagrad na Elle Style Awards 13. oktobra odšla na vikend izlet v Pariz, kjer jih čaka razburljivo nakupovanje v Galeries Lafayette. Več na www.twingospodicne.si, kjer poteka zbiranje prijav kandidatk za vse štiri ekipe.