Maja Martina Merljak trenira od jutra do večera

Maja Martina Merljak (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
17. 9. 2014

Igralka Maja Martina Merljak se že veseli premiere muzikala Cvetje v jeseni, ki bo svojo prvo uprizoritev doživel že nocoj, za celotno ekipo pa so meseci napornih priprav in treningov, ki so na igralcih pustile kar nekaj posledic.

Maja Martina in pevka Nina Pušlar, ki nastopata v glavnih vlogah, sta namreč v predstavi večinoma bosi in brez obutve sta vadili tudi na odru Križank, kjer temperature niso bile nič kaj poletne.

"Brez ameriškega slamnika ne grem nikamor, saj moram ob takem tempu poskrbeti za močnejši imunski sistem," pojasni Maja, ki je v zadnjih tednih zaradi številnih ur plesa in petja izgubila kar nekaj kilogramov.

Sicer pa je Maja Martina Merljak to jesen zaposlena tudi z natečajem Twingospodične, kjer skupaj z Ano Klašnja, Nino Pušlar in Tino Marinšek (vsaka s svojim novim Twingom) izbirajo vsaka po tri dekleta, s katerimi bodo premagovale zabavne izzive.

Zmagovalna ekipa bo po podelitvi nagrad na Elle Style Awards 13. oktobra odšla na vikend izlet v Pariz, kjer jih čaka razburljivo nakupovanje v Galeries Lafayette. Več na www.twingospodicne.si, kjer poteka zbiranje prijav kandidatk za vse štiri ekipe.