5 najbolj vročih novičk o Beyoncé ta hip

Nov album, nov videospot, še bolj seksi podoba ... (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2013

32-letna Beyoncé vsakič znova upravičuje sloves ene izmed najboljših glasbenih izvajalk na svetu. Zbrali smo 5 vročih novičk, zaradi katerih je mlada mamica v tem trenutku ena najbolj zaželenih zvezdnic na svetovni sceni.

1. Presenetila je z novim albumom

13. decembra je povsem nenapovedano izdala peti samostojni album BEYONCÉ, s katerim je oboževalce presenetila s 14 novimi pesmimi. "Nisem želela izdati album na način, kot sem ga doslej. Čutila sem, da je prav, da oboževalce nagovorim neposredno. Album sem želela v poslušanje predati takoj, ko je bil pripravljen," je povedala glasbenica, ki so ji velikokrat ukradli pesmi in jih objavili še pred izidom, zato je morda takšen način izdaje dobra izbira.

Beyonce

2. Albumu je dodala tudi video posnetke

Poleg novih pesmi je izdala še 17 izjemnih, provakativnih videov, ki jih je posnela med obiskih svetovnih krajev, pred izidom albuma. "Vidim glasbo", je Beyoncé komentirala odločitev za 'vizualni album'. "Je veliko več kot slišim. Ko se osredotočim na kaj, takoj vizualiziram občutek ali čustvo, s katerim povezujem svoje otroštvo, bitke v življenju, moje sanje ... vse to je povezano z mojo glasbo."

3 Podrla je rekord v prodaji

Pevkin novi album je bil zgolj v treh dneh prek spletne prodajalne iTunes v Ameriki prodan v približno 600 000 izvodih in je že na poti proti vrhu Billboardove lestvice. S tem je pevka v Združenih državah podrla nov digitalni rekord v številu prodanih plošč v prvem tednu po izidu.

4. Predstavlja nov videospot

Le nekaj dni po izdaji novega albuma, je za pesem XO izdala videospot. Vabljeni k ogledu:

5. Še bolj seksi ...

Zvezdnica tudi po rojstvu hčerke zelo skrbi za svojo postavo. Na zadnjih promocijskih fotografijah, ki jih je posnela za Herring & Herring zapeljuje v spodnjem perilu in je videti še bolj seksi, kot smo je vajeni. Govori se, da bo pevka fotografije uporabila za svoj koledar za leto 2014.

Beyonce

Priporočamo