Alex Volasko predstavlja svoj Song

Alex Volasko (foto: Samo Ulčnik) Samo Ulčnik
6. 2. 2014

Glasbenik Alex Volasko, ki je na zadnjih Melodijah morja in sonca s singlom Tam na obali prejel nagrado Danila Kocijačiča za najboljšega debitanta, je v novo leto vstopil s skladbo Song, za katero je že posnel tudi videospot. Oglejte si ga!

"Preprosta pesem, potrebuje preprosto ime," je ob izidu povedal Alex, ki je zgodbo pesmi Song opisal takole: "Za moje srce si še vedno edina melodija, ki jo poznam. Moj Song, song sreče. In ko sem že mislil, da sem te za vedno izgubil, si se prikazala pred vrati. Nisi vedela, da ta ljubezen globoko v meni še gori. In jaz ne, da v tebi."

Tokrat Alex želi pokazati live zvok kot ga čuti on in ga slišijo poslušalci na njegovih koncertih, zato je tudi za novi single svojo spremljevalno ekipo (Jimmy Blackmor, Lan Štrucl, Žiga Ravšelja in Jure Dolami) povabil v studio, kjer so posneli glasbo brez dodatkov in popravljanja.

Vabljeni k ogledu videospota:

Mladega glasbenika in avtorja mnogi poznate iz priljubljene družinske oddaje Moja Slovenija, lansko pomlad pa je Alex izdal tudi debitantski album Tvoji nasmehi, iz katerega je že predstavil skladbe: A bi z mano šla, Najin trenutek in Kratek dih.

Priporočamo