Alya in Neisha na Fashion Weeku pogrešali rokenrol

Alya in Neisha (foto: Aleš Pavletič) Aleš Pavletič
9. 4. 2013

Philips Fashion Week je tudi drugi dan v Kino Šiška privabil pisano množico modnih oboževalcev, ki so si z navdušenjem ogledali revije tako mladih kot tudi že uveljavljenih modnih oblikovalcev.

Eden od vrhuncev drugega dne letošnjega tedna mode je bilo druženje z britansko modno oblikovalko Jane Bowler, ki je predstavila drugačen pogled na modo, saj je ena redkih, ki pri ustvarjanju uporablja nenavadne materiale.

Izjemno znanje in svežino so na letošnji Philips Fashion Week prinesli tudi študentje iz Naravoslovnotehniške fakultete, ki so svoje kolekcije predstavili v sklopu treh modnih revij. Več o tem v videoprispevku Modni podmladek navdušil z znanjem in svežino.

Pričakovano pa je največ zanimanja požela večerna modna revija, na kateri so se predstavile Urša Drofenik, Mojca Celin, Simona Lampe in Irena Funduk. Nad prvo se navdušuje voditeljica Ivana Šundov, modni kosi Simone Lampe pa so znova prevzeli igralko Ivo Krajnc.

Med znanimi Slovenkami smo poklepetali tudi z Alyo in Neisho, ki sta sicer modno revijo pohvalili, dodali pa, da sta pogrešali rokenrol, ki ga nujno potrebujeta za svoj odrski nastop. Glasbenici sicer podpirata slovenske modne oblikovalce. Alya trenutno sodeluje z Nino Šušnjara, Neisha pa z Majo Drljepan Badovinac, ki ustvarja pod blagovno znamko Ladylike design.

Philips Fashion Week pa čaka samo še sredina večerna revija, na kateri se bodo s svojimi kolekcijami predstavili: Draž, Maja Štamol, Almira Sadar, Nelizabeta, Young@Squat in Krznarstvo Eber. Revijo si v celoti lahko v živo ogledate na uradni spletni strani Philips Fashion Weeka.

znani-obrazi