Jurij Bradač v novem fimu Izhod

7. 5. 2013
Deli

S 13. junijem na velika platna kinematografov prihaja neodvisni komercialni slovenski film Izhod (Exit), ki je nastal v režiji Dejana Baboska in v produkciji InfluenZ Pictures.

Satirična akcijsko komična drama, ki se dotika aktualne družbene tematike, v njenem ospredju pa so štirje junaki, ki se, naveličani rutine in nenehnih bojev z mlini na veter, odločijo za rop banke, prinaša v slovenski filmski prostor nov, svež veter.

Film Izhod, katerega snemanje se je začelo leta 2006, postprodukcija pa je zorela kar nekaj let, ima tudi mednarodno igralsko zasedbo: poleg srbske igralske legende Dragana Bjelogrlida, znanih obrazov Jerneja Kuntnerja in Ludvika Bagarija, Jurija Bradača (oziroma Yurija Bradaca kot ga poznajo v tujini), ki ustvarja v Hollywoodu, v glavni vlogi filma blesti Aljoša Kovačič (najbolj znan po naslovni vlogi v Rezervnih delih), družbo pa mu delajo novi obrazi na igralski sceni: manekenka Katarina Jurkovič, plesalka Gea Erjavec in znani DJ MC Flasher - v Kanadi živeči Simon Pribac.

Izhod je bil posnet na atraktivnih lokacijah po Sloveniji ter v Monaku, glasbo zanj pa so prispevali številni priznani slovenski glasbeni ustvarjalci.

Vabljeni k ogledu napovednika: