Katarina Mala ima nov spot za a cappéllo Din Don

Katarina Mala (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
6. 12. 2013

Skladbo Din Don je priljubljena pevka posnela skupaj z vokalno skupino A-Kamela, zanjo pa so že posneli tudi praznično obarvani videospot, zaradi katerega je Katarina Mala pred nekaj dnevi staršema pripravila nevsakdanjo decembrsko dogodivščino.

Pevka je namreč očeta in mamo kar izselila iz njunega doma! A kljub temu je vse lepo in prav, saj sta zdoma odšla prostovoljno, le za dva dni in za potrebe hčerinega novega videospota. Poleg tega se jima je za odstop domovanja oddolžila tudi s kosilom na Krasu.

Z acappella zasedbo A-Kamela so namreč snemali spot za skladbo Din Don in po cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani se je ekipa odločila preostali del spota posneti pri Katarininih starših. Kar nekaj časa so namreč razmišljali, na kateri lokaciji bi še snemali, na koncu pa se je ideja porodila Katarini.

Poleg nenavadne začasne preselitve pa je Katarina prvič sodelovala tudi z režiserjem Juretom Dostalom, do sodelovanja pa je prišlo na nenavaden način.

"Moj srednješolski profesor mi je pisal, da ima učenca, ki je velik oboževalec mojih pesmi, in če bi se lahko z njima dobila. Ko sem spoznala Jureta, ki je skoraj dvakrat večji od mene in mnogo mlajši, sem bila takoj prepričana, da ima fant velik potencial. Pred sodelovanjem sem si namreč ogledala njegovo dosedanje delo in sem bila navdušena. Priznam, da zelo mladi ekipi sprva nisem v celoti zaupala, danes pa jih lahko samo izjemno pohvalim. Sami 18-letniki, pa vsi kot pravi profesionalci," pravi.

Vabljeni k ogledu videospota: