La Toya ga biksa z Jinny Ribič

Vir: Nova
17. 6. 2013

Odkar ima najbolj znana slovenska pornesa La Toya na Top TV oddajo Boom z La Toyo, se je njeno življenje obrnilo na glavo. A ne zato, ker bi bile seksualne navade in razvade znanih Slovencev, ki ji jih razkrivajo, tako šokantne, ampak zaradi dejstva, da ji gre v življenju bolje kot vsem njenim znanim gostom.

"No, edino Mamo Kingsi imajo in nastope in denar," poudari La Toya, da ne bi bila slučajno napačno razumljena. Pornesa se zdaj toliko posveča delu, da ima več časa niti za početje neumnosti, ki so ji tako ljubo opravilo.

"Nočno delo v lokalu me izmozga, ker se moram ves čas ukvarjati z ljudmi, potem pa seveda še priprave na oddajo. Izbrati moram goste, nekateri so tudi nesramni in mi odpovejo v zadnjem trenutku, nato iščem druge in pripravljam spet vprašanja zanje," razlaga La Toya, a je izjemno ponosna nase, ker je dojela, česa si ljudje na televiziji želijo.

Gledalci so na primer uživali, ko sem gostu Alešu Bartolu iz Mambo Kings rekla, da so on in njegovi Kingstoni super, včasih se tudi kar malo sprenevadm, da me režija zmede ... O tem, kako si ljudje želijo, da imajo radi zvezdnike s človeškimi napakami, govorijo tudi številke o ogledih: z Danielom Popovičem je oddaja tekla kot namazana – ima minimalno ogledov, z Jinny Ribič sva ga biksali, in je ogledov čez pestdeset tisoč!

In o čem sta klepetali La Toya in Jinny, da je videoposnetek tako priljubljen? Oglejte si sami!