Lorella, Iris, Danica in Manja navdušene nad Fashion Weekom

8. 4. 2013
Deli

Prve modne revije, ki se je v sklopu letošnjega Philips Fashion Weeka odvila v Kinu Šiška v Ljubljani, so se udeležile tudi nekatere znane Slovenke, ki so jih predstavljene kolekcije zelo prevzele.

Prvi dan so se na Philips Fashion Weeku, ki je sicer svoja vrata odprl že v ponedeljek ob deseti uri dopoldne, ko je zaživel Fashion Week Boutique, predstavili Miro Mišljen, Sofia Nograd, Tanja Zorn, Niti Niti in Alice Bossman.

Njihove kolekcije si lahko ogledate na uradni spletni strani Philips Fashion Weeka v članku Vrhunec prvega dne je za nami, sicer pa so navdušenje nad predstavljenimi modnimi kosi z nami delile nekatere znane Slovenke.

"To so prave modne avanture, ki jih obožujem," je bila nad modno revijo navdušena Lorella Flego, ki je pohvaila, da je kljub temu, da je situacija na trgu po celem svetu zelo težka, teden mode tudi letos doživel svojo izvedbo.

"Gre za pomemben korak tako za modne oblikovalce kot tudi za celotno modno industrijo," je povedala Lorella. "Všeč mi je bila igra z zadrgami in bela barva pri kolekciji Alice Bossman, kar je nekaj povsem novega za zimo, saj so običajno te kolekcije zelo temne. Videlo se je tudi, da je bila njena kolekcija dodelana od prvega do zadnjega kosa."

Danici Lovenjak je bilo všeč predvsem to, da je bilo v vsaki kolekciji nekaj nosljivega. Izpostavila je še, da bi z veseljem nosila kakšno oblekico modnega oblikovalca Mira Mišljena. Nad Mirom pa je bila navdušena tudi Iris Mulej, ki je dodala še, da bi v svoji garderobi z veseljem imela kakšen kos iz kolekcije Sofie Nograd in Tanje Zorn.

Srečali smo tudi našo modno mrho Manjo Plešnar, ki se že od nekdaj navdušuje nad modnimi kosi Sofie Nogard, tudi sicer pa vseskozi podpira slovenske oblikovalce. Tudi na dogodek je prišla oblečena v kosih Simone Lampe, Roka Marinška, Olge Košica in Natalie design.

day1_izjave govorise