Maša Merc: Krzneni plašč za 10.000 evrov!

Garancija, daljša kot za avto (foto: JaniB) JaniB
Vir: Govori.se
31. 12. 2009

Čedalje več lepotic v javnosti priznava, da obožujejo krzno. Med njimi je tudi Maša Merc, ki je te dni naredila drzen podvig in si za Božička zaželela krzneno jakno krznarstva Eber.

Maša se je že na finalnem izboru za Miss Slovenije 2000, ko je zmagala, srečala s krznom, ki so ga nosile tekmovalke. “Vsaka od deklet je takrat dobila od krznarstva Eber krzneni ovratnik, ki je bil moj prvi kos.”

Prav tako pa ga je bila deležna v krogu svoje družine, saj sta imeli njena babica in mama nekaj čudovitih izdelkov, ki so še danes zelo uporabni. “Spominjam se, da je imela moja babica kar nekaj kosov, ki bodo večno aktualni. Krzno ni izdelek, ki bi ga imel za eno leto,” doda Maša.

“Sama se sicer zavedam, da je zadnje čase to pereča tema, a po drugi strani razumem tudi druga stališča,” reče Maša ter doda: “Vsak sočuten človek se sprašuje in si dela predsodke o nošenju krzna. Tudi jaz imam zelo rada živali. Doma imam psa, in če pomislim, da bi svojega ljubljenčka nosila okoli vratu, mi je grozno. Po drugi strani pa večina nas vsak dan nosi usnjene pasove, čevlje, ki so prav tako produkt živali. V Evropski uniji so določeni standardi o krznarstvu in je gojenje živali za krzno pod veliko bolj strožjim nadzorom kot gojenje drugih živali. Res pa je, da je tudi črni trg, ki se ogne tem pravilom in brezkompromisno muči ter pobija živali.”

Maša Merc - Maša Merc

Priporočamo