Modna revija Retrospektiva

Modna revija Šušnjara 1 (foto: Jani Božič) Jani Božič
Vir: Govori.se
17. 10. 2009

Modna oblikovalka Nina Šušnjara je v Ljubljani predstavila svojo prvo kolekcijo.

Iz prvih vrst so si modno revijo, katere zvezda je bila slovenska supermanekenka Nuša Šenk. Med povabljeni so bili največji modni strokovnjaki ter nekaj slovenskih estradnic, za katere Nina že nekaj časa oblikuje oblačila.

Potem ko so največje slovenske zvezdnice množično hodile k njej po obleke, se je Nina odločila, da je zdaj na vrsti še ona.

Drzna Nina je svojo obsežno kolekcijo oblačil pripravljala dobro leto, ki jo je v popolnosti dodelala tudi po tem, ko se je po dodatni navdih odpravila v New York.

‘’Dolgo sem premlevala, kaj in kako, nato pa sem se odločila, da bo prva kolekcija v retrospektivnem slogu, saj se bom tako najbolje predstavila širši publiki kot oblikovalka. Nato sem odšla v New York, kjer sem v enem mesecu obiskala skoraj vse ‘vintage shope’, kjer sem črpala dodatni navdih. Ko sem se vrnila, sem v eni noči narisala vso kolekcijo. Seveda pa se je skozi čas spreminjala, izpopolnjevala in nadgrajevala, zato tudi toliko neprespanih noči, saj sem kreacije potem že sanjala.’’

Modna revija Nine Šušnjara - Modna revija Nine Šušnjara