Natalija Vebroten in Domen Kumer: Plešeta na GangnamSstyle

Natalija Vebroten in Domen Kumer: Plešeta na GangnamSstyle (foto: Nejc Tomšič) Nejc Tomšič
Vir: Govori.se
3. 12. 2012

Očitno sta tudi simpatična Štajerca Natalija Verboten in Domen Kumer, ki od septembra v duetu prepevata skladbo Tvoja mama, podlegla svetovni maniji Gangnam Styla, ki jo je poleti sprožil korejski megazvezdnik Psy. V najnovejšem videospotu sta ta ples zaplesala kar v narodni noši.

Ko so pri 14. sekundi v najnovejšem videospotu Domna in Natalije za poskočno skladbo Tvoja mama gledalci opazili ta hip priljubljeni ples Gangnam Style v njuni izvedbi, in to kar v narodni noši, se je seveda  vsul plaz pohval in tudi očitkov.

Nekateri so bili navdušeni, drugi pravijo, da gre za norčevanje iz slovenske tradicije ... Nas je seveda zanimalo, kaj o tem pravita  sama.

''Narodno nošo sva seveda oblekla z velikim veseljem, ponosom in spoštovanjem do slovenske tradicije, saj imava oba že od nekdaj rada slovensko narodno-zabavno glasbo. V skladbi Tvoja mama se prepletata tradicija in modernejši aranžma - ta pridih smo želeli ustvariti tudi pri videospotu,'' sta bila v izjavi enotna.

''Medtem ko sva čakala, da ekipa tehnično uredi vse za pravi začetek snemanja videospota, sem Natalijo vprašal, ali zna zaplesati na Gangnam Style in pokazala mi je korake. Ob tem nisva vedela, da je kamerman Jože pustil kamero prižgano. Pri pregledovanju posnetkov se je ekipi videoprodukcije Bumerang, ki je videospot montirala, to očitno zdel posrečen kader in ga je, glede na aktualnost, kar vmontirala v najin videospot,'' je bil zgovoren Domen.

''Nič nisva imela proti, saj je podobnih sproščenih kadrov, ko sva se zabavala in nisva vedela, da naju snemajo, v videospotu še kar nekaj. Čakanje na začetek snemanja zna včasih biti hudo dolgočasno, midva pa sva si ga popestrila!'' je dodal.

''Odkar je dvoletni sin Max pred dvema mesecema prvič videl videospot pesmi Gangnam Style, si ga želi ogledati vsak dan, zraven pa še poskakovati točno tako kot 'hecni' stric na posnetku. Seveda niti sama temu ne uidem in tako vsak dan poskrbiva za malo zabave in sprostitev. Čeprav koraki niso zahtevni, je tempo z Maxom kar naporno vzdržati,'' v smehu pravi Natalija.