Ta "obdelava" banane razburila znane Slovenke

Banana (foto: YouTube) YouTube
21. 11. 2014

Prsata Američanka, ki na Youtubu svetuje, kako olupiti in pojesti banano, je razburila znane Slovenke, marsikaterega pripadnika moškega spola pa očitno vzburila, saj ima video več kot dva milijona in pol ogledov.

»SERIOUSLY???!!! OMG, (resno; o moj bog, op. a)) včasih je za takšne poskrbela narava (zakon močnejšega in pametnejšega), nowdays (dandanes, op. a) pa z vso resnostjo takale snema tutoriale in ima po par milijonov ogledov na posnetek ... IQ kokoši? Po moje prej IQ rumenjaka,« se nad seksi videom zgraža urednica in pevka Nina Maurovič, njenemu mnenju pa se pridružuje tudi podjetnica in pevka Katja Fašink:

»Točno zarad takih, se tiste, ki dejansko majo zakaj posnet tutorial in kaj povedat ... Borijo s tovrstnimi stereotipi in običajno izgubijo ... Ženske so sojene in kritizirane kot ženske. Moski kot ljudje ... to je dejstvo. Na živce mi grejo take kure. V kurnik z njimi ... Zapret na en otok, dedci jih pa nej hodjo tja obiskovat.«

Dekleta, nikar tako resno, verjetno gre bolj za rajcanje z oprsjem in banano, kot za dejanska navodila, kako olupiti in pojesti banano. Kaj mislite?

Priporočamo