Oglejte si nov videospot Petra Graša

Petar Grašo (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
20. 8. 2014

Po uspešno končani poletni turneji, ki jo je Petar Grašo zaključil z razprodanim koncertom v Novem Sadu, pevec predstavlja videospot poletne uspešnice Uvik isti.

Spot, ki je nastal v produkciji PILOT studia in v režiji Vojana Koceića, prikazuje življenje tipičnega Dalmatinca, ki za seboj pusti zgolj steklenico vina ter nekaj spominov, v njem pa Petar preseneti kot postarani Dalmatinec.

"Vedno sem si želel na simpatičen način prikazati ta zanimiv pogled na dalmatinsko življenje in njegove posebnosti, zanimivosti, še posebej z vidika, da se vrednost človeka tu ne spreminja, da ga življenje samo ne spreminja, še najmanj pa na slabše," je ob izidu povedal Petar.

Vabljeni k ogledu videospota:

Samo snemanje spota, ki je potekalo kar 15 ur, je bilo za Petra edinstvena izkušnja, pa ne zgolj zato, ker ga odlikuje izredna maska, pod katero se je podpisala Dolores Žanko, temveč tudi iz povsem čustvenega vidika.

Spot je bil namreč posnet v stanovanju stare mame in pokojnega deda Petra Graše, s čimer je imel zanj tudi veliko emocionalno vrednost. "Simpatična je ta zgodba o človeku, ki ga še tik pred smrtjo vodijo enake radosti kot v mladih letih in na koncu umre obkrožen s svojimi najbližjimi. Scene, v katerih igram sam sebe kot starca na postelji mojega pokojnega deda, so bile zame izredno čustvene," je še dejal Petar.

Avtor glasbe hita Uvik isti je Tonči Huljić, besedilo sta skupaj napisala Vjekoslava Huljić in Petar Grašo, aranžma pa je pripravil Nikša Bratoš.

Priporočamo